Home Lifestyle Film ZIEN: Kristen Stewart geeft ons ‘Twilight’-vibes in nieuwe trailer van ‘Charlie’s Angels’

ZIEN: Kristen Stewart geeft ons ‘Twilight’-vibes in nieuwe trailer van ‘Charlie’s Angels’

Komt die ene scène jullie ook zo bekend voor?

charlie's angels
© Sony

In het begin van de zomer kregen we al een eerste trailer van de gloednieuwe ‘Charlie’s Angels’ te zien en vandaag is het tijd voor deel twee. Kristen Stewart zorgt in de nieuwe beelden alvast voor wat nostalgie, want één van haar scènes doet ons wel héél hard denken aan een bepaald moment uit ‘Twilight’.

In de nieuwe ‘Charlie’s Angels’ gaan Jane (Ella Balinska) en Sabina (Kristen Stewart), twee ervaren spionnes, de onzekere beginneling Elena (Noami Scott) opleiden tot een volwaardige Angel. Iets wat hen ongetwijfeld zal lukken, want in de gloednieuwe trailer zien we meteen dat Jane en Sabina weten hoe ze moeten vechten. Na ongeveer 35 seconden zien we hoe Kristen zich op een slechterik stort en hem enkele rake klappen uitdeelt. Al doet ze ons hiermee wel héél hard denken aan een vergelijkbare scène uit ‘Twilight’, een van haar vorige films.

Verder zijn er ons nog enkele zaken opgevallen. Uiteraard krijgen we een glimp van de knappe Noah Centineo te zien, maar we krijgen in de trailer ook een blik op de kleerkast van de Angels. En dan rest ons eigenlijk nog maar één vraag. Waar kunnen we ons kandidaat stellen?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.