Home Lifestyle Film BEVESTIGD: deze acteur (!) zal de toverfee spelen in de live-actionremake van...

BEVESTIGD: deze acteur (!) zal de toverfee spelen in de live-actionremake van ‘Assepoester’

‘Bibbidi bobbidi boo!'

© Disney

We wisten al dat Camila Cabello de hoofdrol van Assepoester op zich zal nemen, maar deze ochtend kwamen we er ook achter wie de toverfee zal spelen in de live-actionremake van ons favoriete sprookje ‘Assepoester’. Tip: het is geen actrice en hij won dit jaar de Emmy voor ‘beste acteur’ .

Jawel, Billy Porter zal in de huid van de fee kruipen. Dat bevestigde de ‘Pose’-acteur tijdens het New York Festival. De Emmy-winnaar zal zich bij de cast voegen van de film en die bestaat voorlopig uit Camila Cabello als Assepoester en Idina Menzel als de kwaadaardige stiefmoeder.

Het is niemand minder dan de komiek James Corden die het klassieke sprookje in een nieuw jasje zal steken. Hoe hij dat zal aanpakken, is momenteel nog een goed bewaard geheim. Wat we wel al weten, is dat we een wel heel moderne versie van de Disneyfilm, die in 1950 (!) in première ging, mogen verwachten.

Geschiedenis schrijven

Billy Porter is een van de meest besproken acteurs van het moment. Hij was de eerste gekleurde homo die genomineerd werd voor een Emmy én die als beste mannelijke acteur uiteindelijk ook won met zijn rol als Pray Tell in de serie ‘Pose’. De cast van die serie schreef trouwens geschiedenis, want er speelden nog nooit zoveel LGBTQ-leden mee in één serie.

Ook nu schrijft de acteur dus opnieuw geschiedenis, want hij zal een rol vertolken die bijna 70 jaar lang door een vrouw werd gespeeld. Wanneer hij uiteindelijk als de fee op het grote scherm te zien zal zijn, is nog niet duidelijk. Wat we wel al weten, is dat wij nu al benieuwd zijn hoe hij het ervan af zal brengen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer filmnieuws: