Home Lifestyle Film ZIEN: de officiële trailer van ‘After We Collided’ belooft enkele stomende scènes

ZIEN: de officiële trailer van ‘After We Collided’ belooft enkele stomende scènes

© Voltage pictures

Uit de eerste beelden van ‘After We Collided’ bleek al dat we in oktober met blozende kaken in onze cinemastoel zullen zitten en de officiële trailer maakt nog maar eens duidelijk dat we in de vervolgfilm heel wat stomende scènes mogen verwachten. It’s getting hot, hot, hot!

In ‘After We Collided’ kruipen Hero Fiennes Tiffin en Josephine Langford weer in de huid van Hardin en Tessa. Het koppel krijgt in de vervolgfilm te maken met de gevolgen van hun break-up en daarnaast vragen ze zich af of ze weer bij elkaar moeten komen of niet. De trailer zelf maakt alvast duidelijk dat de twee elkaar nog steeds zien zitten, maar hun verstand denkt hier duidelijk anders over…

In de film worden er ook een aantal nieuwe personages geïntroduceerd zoals dat van Dylan Sprouse. Hij kruipt in ‘After We Collided’ in de huid van Trevor, de nieuwe love interest van Tessa. En dan krijgen we ook nog Candice King (‘The Vampire Diaries’) te zien. Zij speelt de rol van Kimberly en mag zich in de film Tessa’s baas noemen.

Last but not least heeft de cast nog een cadeautje voor ons. Vlak voor de trailer online werd gezet, deelden een aantal acteurs nog een video waarin ze alle fans willen bedanken voor hun steun. Zo krijgen we in het filmpje de twee hoofdacteurs Hero Fiennes Tiffin en Josephine Langford te zien en ook Dylan Sprouse himself had nog iets te vertellen. Kijk zelf maar!

‘After We Collided’ komt bij ons uit op 14 oktober 2020.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.