Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Nu al vlinders bij Christophe in ‘Blind Getrouwd’: ‘Ik voelde direct een soort verliefdheid voor Nick’

Vlaanderen is verliefd op Nick en Christophe van ‘Blind Getrouwd’, maar blijkbaar waren er ook onmiddellijk vlinders tussen de mannen zelf. Of toch van Christophes kant. Dat vertelt hij in TV Familie.


Nick zei het in de tweede aflevering van ‘Blind Getrouwd’ al: Christophe kan zich smijten in een relatie, terwijl hij zelf meer tijd nodig is. Christophe bevestigt dat in een interview met TV Familie. ‘Nick is niet iemand die halsoverkop verliefd kan worden’, zegt hij. ‘Terwijl ik heel vlug gevoelens kan ontwikkelen voor iemand die ik fysiek aantrekkelijk vind. En dat is nu het geval. Plus: er was meteen die spontane klik. Daarom voelde ik onmiddellijk een soort verliefdheid.’ Lief!

Christophe is in het interview vol lof over zijn man. Hij noemt Nick ‘spontaan én sexy’ en geeft de experts een pluim voor hun matching. Hij zegt ook dat Nick er veel jonger uitziet dan hem, ondanks het feit dat ze allebei 38 zijn. ‘Ik zal daarmee moeten leren leven, zeker’, lacht hij. Ligt het aan ons of klinkt alles wat hij zegt alsof de twee nog altijd gelukkig samen zijn? De beelden die wij nu te zien krijgen op televisie zijn natuurlijk maanden geleden opgenomen, maar we durven er bijna geld op zetten dat Nick en Christophe getrouwd blijven. Fingers crossed!

Facebookcheck


Christophe heeft het ook over de vrees dat hij zijn nieuwe man al zou kennen. ‘Holebi’s kennen elkaar vaak wel’, zegt hij. ‘Die van Antwerpen gaan al eens feesten in Gent, die van Gent in Brussel,… Na onze huwelijksnacht hebben Nick en ik op Facebook gecheckt hoeveel gemeenschappelijke vrienden we hadden. Dat viel nog mee. En godzijdank zaten er geen ex-lieven tussen.’

Het stereotiepe beeld van de ontrouwe homokoppels is niet van toepassing op hen,  zegt Christophe. Hij heeft nog nooit in zo’n relatie gezeten en voelt zelf niet de nood om vreemd te gaan. ‘Nick en ik zijn ook op dat vlak heel goed gematcht’, besluit hij.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '