Home Lifestyle #BlindGetrouwd: Twitter is tot over z’n oren verliefd na aflevering 2

#BlindGetrouwd: Twitter is tot over z’n oren verliefd na aflevering 2

Nick en Christophe, de chauffeur van Jonah, de papa van Laura: de 'Blind getrouwd'-kijker voelt dit jaar heel veel kriebels!

blind getrouwd
© VTM / Twitter @lifeisizy

Of de vier pasgetrouwde koppels van ‘Blind Getrouwd’ vlindertjes gaan voelen, is nog niet duidelijk. Maar Twitter is na twee afleveringen al tot over z’n oren verliefd. De ene twitteraar voelt kriebels voor Nick en Christophe, terwijl de ander graag blind wil trouwen met de chauffeur van Jonah. Een ding is duidelijk: love is in the air!

Na de mooie eerste ontmoeting van Nick en Christophe vorige week, was Vlaanderen al verliefd. Aflevering 2 deed die gevoelens alleen maar groeien.

Sommige kijkers hoeven de andere koppels zelfs niet meer te zien.

Superfans moeten zeker @c_ramont volgen, want niemand minder dan Christophe zelf livetweet de afleveringen. Opvallend: die tweets bevatten wel heel vaak hartjesemoji’s… Zien we daar spoilers (waar we heel blij van worden)?

Zoals elk jaar merkte ook nu de oplettende kijker onmiddellijk hotties in de omgeving van de kandidaten op.  Na de papa van Laura vorige week, deed de chauffeur van Jonah zondagavond heel wat harten sneller slaan. Nu we toch bezig zijn, kan VTM ineens alle vrienden van Victor blind laten trouwen, toch? De kandidaten staan al in de rij. Nu nog te weten komen of de mysterieuze man single is of niet…

Sommige kijkers vinden de gelijkenissen met het vorige seizoen een klein beetje creepy.

Tatiana‘s plek naast Lothar is ook erg begeerd.

Al komt er een beetje commentaar op de geshapete wenkbrauwen én de kostuumkeuze van Lothar. En dat voor de verantwoordelijke van een kledingmerk…

We zijn duidelijk niet de enigen die even in de war waren toen we plots Lothar met een microfoon in de hand op een trouwfeest zagen, terwijl hij net nog maar te horen kreeg dat hij zou gaan trouwen.

‘Blind Getrouwd’: voor de één betekent het een ontspannende zondagavond, voor vele anderen een confrontatie met de eigen singlestatus en het feit dat anderen – lees: je ouders – vinden dat je daar dringend verandering in moet brengen.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.