Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Eentje met een pittig kantje, dat belooft!

Er doet alweer nieuwe bewoner haar intrede in ‘Big Brother’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De tweede week van ‘Big Brother’ begint stevig, want na Jolien (29) stapt nog een nieuwe bewoner het kleurrijke huis binnen: Ilse. Naar eigen zeggen: een pittige 55-plusser.

Judy moest als eerste kandidaat ‘Big Brother’ verlaten, maar haar afwezigheid wordt al gecompenseerd door niet een, maar twee nieuwe deelnemers. We maakten gisteren kennis met Jolien, een nagelstyliste die toe is aan een nieuw avontuur en meedoet om te winnen. Ze is niet op haar mondje gevallen en durft de confrontatie aan te gaan. Dat belooft!

Pittig kantje

Zij is niet het enige nieuwe gezicht dat voortaan op je tv-schermpje opduikt, ook Ilse stapte gisterenavond de woning binnen. Deze 55-plusser heeft twee kinderen met haar man Dirk, een konijn én haar hobby is motorrijden. In het dagelijkse leven is ze verzorgster. Ze geeft een vrolijke en enthousiaste eerste indruk, maar naar eigen zeggen heeft ze ook een pittig kantje.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Ik ben geen gewone 55-plusser’, zegt Ilse. ‘Ik beschouw mezelf als een pittige vrouw, die wel houdt van een beetje rock & roll.’ Ze vindt zichzelf de perfecte kandidaat voor dit spel en is dan ook van plan om alles te geven om de finale te halen. ‘Big Brother’ kan je elke werkdag om 22u zien op Play4 en om 20u30 op Goplay.be. Elke zaterdag is er om 20u een liveshow ‘Big Brother: Live’. Wil je geen moment missen, dan kan je op Play247 en Goplay.be via de livestream 24/7 zien wat de bewoners uitspoken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '