Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Ze mocht van haar broer Lau namelijk niet daten met zijn vrienden.

PREVIEW: Astrid Coppens vertelt in ‘James De Musical’ dat hubbie Bram eigenlijk ‘verboden terrein’ was

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Astrid Coppens (39) is gelukkig getrouwd met Bram, de papa van haar twee schattige dochtertjes Billie-Ray en Joey-Lee. In ‘James De Musical’ vertelt ze dat ze hun relatie in het begin geheim moesten houden, vooral voor haar broer Laurens.

James Cooke heeft komende donderdag alweer een toppertje te gast in ‘James De Musical’: niemand minder dan Astrid Coppens. Het is geen geheim dat Astrid het in het verleden niet altijd makkelijk had. Ze ging door een heuse vechtscheiding met haar ex John Bryan, maar alles viel gelukkig op z’n plaats. Ze ontmoette de liefde van haar leven Bram en zag haar droom om mama te worden in vervulling gaan. Het koppel heeft samen twee schattige dochtertjes: Billie-Ray (3) en Joey-Lee die eind oktober vorig jaar ter wereld kwam.

Cheesy openingszin

In ‘James De Musical’ vertelt Astrid hoe ze haar hubbie leerde kennen op een rooftopparty in LA. De twee hadden onmiddellijk een goeie klik, maar Bram hield zich een beetje op de achtergrond. Hij wist dat ze net uit een relatie kwam en hij wilde geen rebound zijn. Astrid haalde dan maar een cheesy openingszin boven: ‘Als er één iemand is waar ik vanavond mee naar huis ga, dan zal jij het zijn!’. Bram had daar een geweldige repliek op: ‘Als er hier één iemand is met wie ik een kind wil maken, dan ben jij het’.

Het lijkt alsof dit vanaf het eerste moment in kannen en kruiken was, maar niks is minder waar. Er was een struikelblok, namelijk Laurens! Astrids broer had een regel: zijn kleine zusje mocht niet met zijn vrienden daten, en laat Bram nu net een goede vriend zijn van de Lau.

Stiekeme dates

‘Ik heb die regel verbroken’, lacht Astrid. ‘En ik heb daar geen spijt van’. In het begin spraken ze in het geniep met elkaar af. ‘We gingen naar restaurants waar de Lau nooit zou komen’, vertelt ze. ‘Dat was eigenlijk een keileuke periode!’

‘James De Musical’ zie je donderdag 19 januari om 21u op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '