Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Sony Pictures Television

De opnames zouden deze maand nog starten.

BEVESTIGD: er wordt gewerkt aan een ‘Breaking Bad’-film

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Vijf jaar na het einde van de populaire serie ‘Breaking Bad’, wordt nu bevestigd dat regisseur Vince Gilligan aan een film van de serie werkt.


Van 2008 tot 2013 volgden we vijf seizoenen lang scheikundeleraar Walter White (Bryan Cranston). Wanneer wordt vastgesteld dat hij terminaal ziek is, zoekt hij een manier om zijn eigen behandelingen te betalen en de financiële toekomst van zijn gezin te verzekeren. Hij besluit met de hulp van zijn ex-leerling Jesse Pinkman (Aaron Paul), een zeer zuivere variant van de drug crystal meth te maken en verkopen.

‘Breaking Bad’ the movie


Hoe het vijfde seizoen van de serie eindigt, gaan we hier uiteraard niet uit de doeken doen. Maar het goede nieuws is dat er nog méér ‘Breaking Bad’ zit aan te komen. Regisseur Vince Gilligan werkt momenteel namelijk aan een twee uur durende ‘Breaking Bad’-film.The Albuquerque Journal, een krant in de Amerikaanse staat New Mexico, schrijft dat de opnames van de film deze maand nog zullen starten in Albuquerque, waar ook de serie werd opgenomen. De krant beweert bovendien dat de film als werktitel ‘Greenbriar’ heeft en dat hij zal gaan over ‘de ontsnapping van een gekidnapte man en zijn zoektocht naar vrijheid’.

Officieel werd nog niet bevestigd of de film een spin-off, een prequel of een vervolg op de serie zal zijn. Of ‘Breaking Bad’-hoofdrolspelers Bryan Cranston en Aaron Paul mee zullen spelen in de film en waar en wanneer hij zal verschijnen, is ook nog onduidelijk.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '