Home Lifestyle ZIEN: eerste beelden van ‘Undercover’, de nieuwe serie met Tom Waes die...

ZIEN: eerste beelden van ‘Undercover’, de nieuwe serie met Tom Waes die nagelbijtend spannend belooft te worden

De reeks zal in het voorjaar van 2019 op Eén te zien zijn, én verschijnt op Netflix.

Wie zondagavond gezellig zat te wachten op een nieuwe aflevering van ‘Professor T.’, werd door Eén getrakteerd op een spannend stukje reclame. De trailer van ‘Undercover’, een nieuwe misdaadserie met Tom Waes in de hoofdrol, zette ons op het puntje van onze zetel.

Tom Waes en trailer trash

Twee jaar geleden al werd aangekondigd dat Tom Waes de hoofdrol zou spelen in een serie over Ferry Bouman, een drugsbaron wiens personage gebaseerd zou zijn op de Nederlandse drugskoning Janus Van Wesenbeeck. In het voorjaar van 2019 zullen we ‘Undercover’ eindelijk te zien krijgen, ondanks de pogingen van Van Wesenbeecks advocaat om de reeks van het scherm te houden.

In ‘Undercover’ is Waes een undercoveragent, die samen met zijn vrouwelijke partner, gespeeld door de Nederlandse Anna Drijver, zogezegd als koppel op vakantie gaat op de camping waar Bouman heel wat tijd doorbrengt. Dat de operatie niet van een leien dakje loopt, wordt wel erg duidelijk in de trailer. Je merkt in de video ook Kevin Janssens op, die regelrechte trailer trash – zoals hij het zelf noemt op Instagram – speelt. Maar wel trailer trash met een strakke sixpack.

‘Undercover’ is een coproductie van Netflix, en zal vanaf volgend jaar dus ook op de streamingdienst te zien zijn. In het voorjaar zie je de tiendelige reeks op Eén. Als je ‘t ons vraagt, is ‘Undercover’ de ideale zondagavondserie, toch?

Meer series om naar uit te kijken: