Home Lifestyle ZIEN: spannende trailer vierde seizoen ‘Narcos’

ZIEN: spannende trailer vierde seizoen ‘Narcos’

De war on drugs speelt zich deze keer af in Mexico.

NETFLIX

Nu de temperaturen wat beginnen te zakken, komt Netflix net op tijd met nieuw materiaal dat we kunnen bingewatchen. Het gaat om het vierde seizoen van ‘Narcos’, en dit keer speelt de war on drugs zich af in Mexico.

In de eerste drie seizoenen van ‘Narcos’ stonden Pablo Escobar en het Cali Cartel centraal. Hun opkomst en ondergang werden belicht. Het verhaal speelt zich in dit vierde seizoen niet meer af in Colombia, maar in het al even zonnige én drugsverslaafde Mexico. De drugshandel was daar voor de jaren 80 een echt zooitje. Tal van kwekers en dealers opereerden in hun eentje, zonder enige vorm van samenwerking. Daar komt verandering in wanneer Félix Gallardo – gespeeld door Diego Luna – het roer overneemt en een echt imperium uitbouwt: het Guadalajara Cartel. Dit is het ontstaan van de moderne drugsoorlog in Mexico.

Bloedvergieten

‘Je hebt de woestijn gezien, tijd om de slangen te leren kennen’, aldus de commissaris. Agent Kiki Camarena – gespeeld door Michael Peña – zal er alles aan doen om de koningscobra Gallardo himself te pakken te krijgen. Het wordt de grootste uitdaging in zijn carrière en hij raakt tot grote spijt van zijn vrouw en zoontje steeds dieper verwikkeld in zijn missie. Verwacht je zoals de vorige seizoenen aan veel vuurgevechten, ontploffingen, bloedvergieten, intriges en natuurlijk massa’s drugs.

Alle afleveringen van het vierde seizoen zijn exclusief beschikbaar op Netflix vanaf 16 november. We hopen stiekem op een regenachtig weekend, want we zullen aan ons scherm gekluisterd zitten voor een good old ‘Narcos’-marathon. Dekentje: check, zak chips: check, spannende serie: dubbelcheck!


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.