Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Na zeven maanden hard labeur mogen ze meteen hun intrek nemen in de woning die ze eigenhandig verbouwden.

Antje en Ruben zijn de winnaars van ‘Huis Gemaakt’ en krijgen hun eigen verbouwde woning cadeau

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Na zeven maanden van bloed, zweet en tranen mogen Antje en Ruben (beiden 25) uit Destelbergen zich de winnaars van VTM-programma ‘Huis Gemaakt’ noemen. Gisterenavond kon Vlaanderen zien hoe het jonge koppel de sleutels van hun eigenhandig verbouwde pand in Lokeren overhandigd kreeg.


Na een zenuwslopende finale zijn de winnaars van ‘Huis Gemaakt’ bekend. Harry & Jerina en Amber & Kenny moesten de duimen leggen tegen Ruben & Antje (beiden 25). Die konden hun tranen niet bedwingen toen gastvrouw Dina Tersago hen gisterenavond meedeelde dat zij de juryleden, de makelaars én de kijkers het meest hadden kunnen overtuigen van hun harde werk.

Het jonge koppel – dat momenteel nog in een appartement in Destelbergen woont – kreeg meteen de sleutels van z’n eigen verbouwde droomwoning in Lokeren mee naar huis. Ze hoeven het pand niet alleen niet meer af te betalen, maar mogen er ook per direct intrekken.

Oh my God, dit is een droom!


‘Het moet allemaal nog een beetje binnenkomen. Oh my God!‘, aldus een emotionele Ruben en Antje. ‘Dit is echt een droom. Niet normaal. Ons leven begint nu. We zijn vertrokken, we hebben een huis.

huis gemaakt

Dina Tersago: ‘Dit smaakt naar meer’


Het Oost-Vlaamse koppel werd in de finale punten toebedeeld door vijftig kijkers, vijfentwintig makelaars en juryleden Gert Voorjans en Cerina Marchetta, die hun afgewerkt pand onder de loep hadden genomen. De totaalscore bedroeg 10 op 12 punten.

‘Dit is het meest waanzinnige cadeau dat ik ooit heb weggegeven’, besloot Dina Tersago in de grote finale van vanavond. ‘En het smaakt naar meer, moet ik zeggen.’ De gastvrouw van dienst lanceerde meteen een oproep naar kandidaten voor een nieuw seizoen van ‘Huis Gemaakt’. Interesse? Schrijf je dan snel in via vtm.be.

Nog meer televisienieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '