Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Meteen na de exit liepen de gemoederen in het huis alweer hoog op...

Deze bewoner moet het ‘Big Brother’-huis na amper 10 dagen verlaten: ‘Ik ben blij dat ik naar huis mag’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Dimitri, Vera, Nouchine, Grace en co moesten gisterenavond in het ‘Big Brother’-huis alweer afscheid nemen van een afvaller. De derde exit is een feit.

De ‘Big Brother’-bewoners hebben alweer een tumultueuze week achter de rug. Moederkloek Kitty moest het huis verlaten, Vera begint te twijfelen aan de oprechtheid van Dimitri, er werd stevig gediscussieerd, en er werden drie bewoner genomineerd. Eén van hen moest het huis gisterenavond stante pede verlaten. Er dreigde een exit voor Eveline, Leroy en Amy, die op het moment van de nominaties alle drie nog maar een week in het huis woonden. Het was uiteindelijk Amy die naar huis werd gestuurd.

Alweer drama

Niet echt een verrassing voor de trouwe kijkers, want het was van meet af aan duidelijk dat Amy niet goed aardde in de groep. Ook Twitter was geen fan van de Gentse die eerder dit jaar ook al te zien was in het VTM-programma ‘Vakantiehuis for life’. Er werd haar onder andere verweten dat ze het spel te tactisch speelde en niet te vertrouwen zou zijn. En ook de ‘Big Brother’-kandidaten zelf konden het omwille van die redenen niet met haar vinden. Zo noemden Kristof en Salar haar toxic voor de groepssfeer en had ze een verhitte discussie met Nouchine. Amy zelf voelde zich dan weer geviseerd en vond dat ze, ondanks dat ze wel vaker zat te fluisteren, foutief werd afgeschilderd als een bitch en tactische speler. 

Ook na haar exit benadrukt ze in de aflevering bij Peter en Geraldine nog eens dat de groep haar niet lag. ‘Het zijn écht mijn mensen niet. Ik ben gewoon echt blij dat ik naar huis mag. Er wordt heel hard gespeeld, en ik vind het gewoon jammer dat ik me niet heb kunnen bewijzen‘, vertelt ze emotioneel. ‘Je kan je niet voorstellen hoe vals ze zijn’, klinkt het nog. Wie volgens haar dan wel kans maakt om het spel te winnen? Nawel. Die had het trouwens, als een van de enige, wél moeilijk met Amy’s vertrek. En dat zorgde meteen na haar afscheid voor nog meer drama...

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zou de rust de komende dagen terugkeren of heeft Amy de doos van Pandora geopend door op het laatste moment Nawel en Peter nog tegen elkaar op te zetten? Amy vertelde namelijk nog aan Nawel dat Peter achter haar rug slechte dingen zegt over haar. Wij weten allemaal dat dat waar is en ook Nawel begint te twijfelen aan Peter en haar medebewoners. Wij hebben een donkerbruin vermoeden dat er teampjes in de maak zijn en er ons de komende dagen nog heel wat drama te wachten staat.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '