Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Nawel (26) krijgt op de livestream ondertussen als eerste leuk nieuws!

Deze bewoner moet het ‘Big Brother’-huis verlaten: ‘Ik ben er kapot van’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Het is een heftige week geweest voor de bewoners. Het was dan ook ieder voor zich tijdens Survivor week. Enkelen wisten de nominatie van zich af te schudden tijdens de vaak zenuwslopende spelletjes, maar Kitty (58) en Peter (56) kregen geen immuniteitspin te pakken. Een van hen moest gisteravond dan ook onherroepelijk het huis verlaten.

Opgelet, spoiler alert!

Met fonkelnieuwe outfits én twee nieuwe bewoners op de bank werd de tweede liveshow gisteravond met goede moed ingezet. Toch moest er na een uur en half kijkplezier een nieuwe exit plaatsvinden. De Vlaamse én Nederlandse kijkers hadden daarbij klaarblijkelijk meer sympathie voor schoenenverkoper Peter, want kookmiep Kitty zag haar naam niet op het scherm in de woonkamer verschijnen.

De keuze van de kijker hakte er hard in bij de Nederlandse Kitty. Ze had dan ook geen oog voor troostende knuffels en stapte gelijk naar de kapstok om haar jas aan te doen. Hoewel bewoner Peter de tranen in de ogen kreeg en Kristof nog de bemoedigende woorden ‘Je bent een prachtige vrouw’ uitsprak, herhaalde Kitty voortdurend ‘Ik ben een stom varken geweest’.

Kitty kon haar teleurstelling duidelijk niet onder stoelen of banken steken. Eens in de studio bij Geraldine en Peter besloot ze dan ook haar gal te spuwen. ‘Al mijn hele leven lang stel ik een ander boven mezelf en toch krijg ik iedere keer weer het deksel op mijn neus. Ik ben met name boos op mezelf, maar ik ben ook zeker teleurgesteld in enkele bewoners. Er worden dingen gezegd in het huis, maar er wordt uiteindelijk anders gehandeld.’

Poppenkast

Vooral de ‘poppenkast’ tussen Vera en Dimi, de twee tortelduifjes in het ‘Big Brother-‘huis, zit haar hoog. ‘Toen de nominaties dichterbij kwamen, besloten de twee plots samen te slapen. Ik heb daar echt mijn bedenkingen bij, en ik ben heus niet de enige in het huis. Langs Vera’s kant zijn de gevoelens misschien nog oprecht, maar bij Dimi zeker niet. Hij gaf van het begin al aan het spel hard te willen spelen.’

Peter probeert er de sfeer in te houden en vraagt Kitty naar wat ze zal onthouden van het avontuur. Daar heeft de 58-jarige blondine een duidelijk antwoord op: ‘Momenteel onthoud ik niets’. ‘Ik heb hier heel lang naartoe geleefd, maar na nog geen veertien dagen sta ik hier alweer. Weet je, ik heb voor het eerst in mijn leven eens voor mezelf gekozen en ik ben ook altijd mezelf geweest in het huis. Ik heb mezelf nooit verloochend, maar daar ben ik nu op afgerekend. Op het moment dat ik genomineerd was, wist ik dat ik eruit lag. Dat is nu eenmaal de story of my life.’

©Play4

Dat Kitty heel emotioneel reageert op haar exit, schrijft ze deels ook toe aan de bijzonder zware week. Vrijdag kreeg ze namelijk nog te horen van ‘Big Brother’ dat haar vader overleden is. Kitty koos er toen echter voor om het huis niet te verlaten, omdat ze op voorhand al afspraken had gemaakt met haar familie en kinderen over de situatie. Dat het avontuur nu alsnog op zijn einde komt, is dan ook zuur. ‘Ik had heel graag mijn vader nog langer trots willen maken’, vertelt ze.

Surprise week

Terwijl de bewoners op de livestream alvast aan het koken slaan, bereidt Big Brother alweer een nieuwe, spannende week voor. Het wordt namelijk een aaneenschakeling van hele aangename, maar ook minder aangename verrassingen. De sterspeler wordt daarbij de rode knop. Die zal de komende week heel wat bepalen, waaronder het huismeesterschap.

Als de knop oplicht moeten de bewoners er zo snel mogelijk op drukken. Kristof mocht deze ochtend alvast de spits afbijten en het is niemand minder dan Nawel (26) die als eerste goed nieuws krijgt. Haar zus is namelijk bevallen van een meisje! Op 13 januari is Nawel trotse tante geworden.

©Play4

Het allerleukste misschien? Ook jij hebt invloed op wat er achter de rode knop schuilt. Via de website kan je namelijk nu stemmen. Wij zijn alvast benieuwd wat voor nieuws er de komende week uit de bus komt en welke (nieuwe) bondjes er gesloten zullen worden...

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '