Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Een van de vrouwen zal je misschien herkennen uit een ander Vlaams programma én van onze Single Swipe.

Deze twee nieuwe bewoners hebben net het ‘Big Brother’-huis vervoegd

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

In het ‘Big Brother’-huis is het nooit saai. Na de kus van Vera en Dimitri is er opnieuw veel buzz tijdens de livestream. Twee nieuwe bewoonsters hebben zopas de andere kandidaten vervoegd.

We vingen tijdens de slideshow boordevol oude foto’s van de bewoners al een sneak peek te zien van twee nieuwe bewoners. Dankzij de letters op het scherm konden de kijkers ook al de namen raden. Nu is het duo in het huis gestapt. Meet Amy en Eveline!

Amy is 27 jaar en is geboren en getogen in Gent. Haar moeder komt uit Nederland en haar vader uit België. Ze werkt als digital performance marketeer. Ze is single en heeft een hondje Lilou. Ze doet naar eigen zeggen mee aan ‘Big Brother’, omdat het het meest unieke experiment is. Daarnaast is ze veel bezig met sociale media en een detox leek haar wel fijn.

© Play4

Je zal de blondine trouwens sowieso herkennen! Ze deed met haar papa namelijk mee aan het VTM-programma ‘Vakantiehuis for Life’. En ze is ook te zien in Flairs Single Swipe. Hou onze website dus zeker in de gaten, want er komen nog video’s aan!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Eveline is 38 jaar en komt uit Noord-Limburg. Ze heeft al bijna acht jaar een vriend en een hondje Jedi. Ze werkt in een casino en sport zo’n vier keer per week. In de sportschool staat ze trouwens soms ook achter de balie staat.

© Play4

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '