Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Het duo (!) weet een gevoelige snaar te raken bij de jury die er al meteen op los gokt.

ZIEN: VTM lost eerste performance uit het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Vrijdag gaat het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’ van start op VTM. Om ons warm te maken, loste de televisiezender vanochtend alvast een voorsmaakje in de vorm van een eerste optreden van niet een, maar twéé gemaskerde zangers. De jury lijkt alvast fan van het duo Robots.

Vrijdag is het eindelijk zover. Dan start het tweede seizoen van de razend populaire zangwedstrijd ‘The Masked Singer’ op VTM. Het opzet? Een verzameling BV’s zingt de pannen van het dak in een verkleedkostuum. De vierkoppige jury – Julie Van den Steen, Jens Dendoncker en Karen Damen die afwisselend worden bijgestaan door Kevin Janssens, Ruth Beeckmans en Andy Peelman – moet raden welke zingende bekende kop er onder het masker verstopt zit.

VTM loste de afgelopen weken al verschillende teasers, maar pas vanochtend werd een filmpje de wereld ingestuurd met een eerste echte optreden. En wat voor een! Niet een, maar wel twéé BV’s geven het beste van zichzelf in een robotpak. Het duo weet met ‘City Of Stars’, een nummer uit de kaskraker ‘La La Land’, meteen een gevoelige snaar te raken bij de jury. ‘Supermooi en superschattig’, noemt Julie Van den Steen de performance.

De jury slaat onmiddellijk aan het gokken. Van den Steen denkt dat Marie en Viktor Verhulst weleens in de robotpakken zouden kunnen verstopt zitten. Jens Dendoncker mikt op een ander broer-en-zus-duo: Julie en Max Vermeire. Kevin Janssens gokt dan weer op componist en producer Miguel Wiels en diens echtgenote en (musical)actrice Free Souffriau en Karen Damen meent de stemmen van Sam Gooris en Kelly Pfaff te herkennen.

Ook op sociale media wordt er al volop gegist. Daar vallen namen zoals Aster Nzeyimana en Lize Feryn, Bab Buelens en Vincent Banić, Tom Dice en Kato Callebaut van The Starlings en zelfs Regi en Olivia Trappeniers.

Het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’ is vanaf vrijdag om 20u35 te zien bij VTM en ook op VTM GO.

Nog meer tv-nieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '