Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

En daar zijn de traantjes!

Gemoederen lopen hoog op in het ‘Big Brother’-huis: ‘Ik vertrouw je nu echt niet meer’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Peter wilde dolgraag drama in het ‘Big Brother’-huis. Wel, de schoenverkoper wordt nu op z’n wenken bediend. Tijdens wat bankhangen in de tuin komen Nouchine (25) en Amy (27) met elkaar in conflict. En die laatste houdt het niet droog.

Een kamer delen, staat vaak gelijk aan een bondje sluiten in het ‘Big Brother’-huis. Kamergenoten Salar, Nawel en Nouchine vormen dan ook overduidelijk een team. Maar ook Amy, die sinds haar aankomst in het huis bij hen in de groene kamer slaapt, bleek stilaan tot dat groepje toe te treden. Tot nu, want in één dag kan er veel gebeuren in het huis. Dat is nog maar eens gebleken na een verhitte discussie tussen Amy en Nouchine.

Tactische speler

De nominaties naderen en dus worden er volop tactieken besproken. Wanneer Nouchine aan Amy in de tuin vraag wie ze een immuniteitspin moet gunnen, is haar antwoord duidelijk: Salar, en niet Nawel. De blondine is er namelijk van overtuigd dat Nawel kan winnen, moest ze genomineerd zijn. Nawel reageert echter dat je daar niet van uit kan gaan en zij de pin net zou geven aan de persoon die ze het liefste heeft in het huis. Tenzij Amy daarmee een tactische zet wil maken.

Amy, die naar eigen zeggen al vaker fout begrepen is, schiet meteen in de verdediging. Ze vindt dat ze foutief afgeschilderd wordt als een bitch en een tactische speler. Nouchine wijst haar erop dat ze nu eenmaal vaak zit te fluisteren, en dat dat fout kan overkomen bij de andere bewoners. Zo zat Amy onlangs nog op de bank met Peter te fluisteren en voelde Salar, die aan de eettafel zat, duidelijk aan dat hij het gespreksonderwerp was.

Dag sfeer?

Dat Amy veel emoties en nu dus ook drama het huis met zich in sleepte, mag wel duidelijk zijn. Ook Kristof en Salar bespraken daarnet nog op de livestream dat ze ’toxic’ is voor de groepssfeer en dat ze zo vroeg in het spel nog niet met zoveel drama zouden moeten dealen. Wij zijn nu al benieuwd welke naam er op het nominatiebord zal prijken deze week.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '