Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Hoeveel moeite doet hij om mij te leren kennen?', snikt ze.

Vera uit ‘Big Brother’ twijfelt aan oprechtheid van Dimitri: ‘Ik wil niet meer samen slapen’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

De twijfels in het ‘Big Brother’-huis slaan toe. In de aflevering van gisterenavond was te zien hoe Vera haar hart lucht over haar gevoelens voor Dimitri. Is er dan toch geen koppeltje in de maak?

Het leek er sterk op dat het ‘Big Brother’-huis door Vera en Dimitri van een vleugje romantiek voorzien zou worden. De twee groeiden tijdens de eerste weken van het experiment naar elkaar toe, en daar mochten we meermaals getuige van zijn. Zo begon het met onschuldige mopjes, volgden niet veel later knuffels en zorgden ze voor de allereerste zoen van dit seizoen.

Geen diepe gesprekken

En hoewel er een zalige vibe hangt tussen Dimitri en Vera, twijfelt die laatste nu toch aan hun prille relatie. In de aflevering van gisterenavond vertelde ze aan Grace dat ze spijt had dat ze de avond voordien samen met hem in één bed had geslapen. ‘Het was heel leuk, maar langs de andere kant denk ik: is het hier wel wat?’, snikt ze. ‘Ik wil eigenlijk niet meer samen slapen, want ik wil niet dat er nog meer dingen gebeuren’, geeft ze eerlijk toe.

Daarnaast twijfelt ze ook of Dimi’s gevoelens wel oprecht zijn. ‘Hoeveel moeite doet hij om me te leren kennen? Dat knuffelen vind ik allemaal wel heel fijn, maar ik heb nog diepere gesprekken met Kristof en Tobias dan met hem. Ik vind hem leuk, maar hoe leuk vindt hij mij?’ Grace drukt haar op het hart om vooral haar eigen tempo aan te houden – hallelujah! To be continued...

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '