Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros./SBS/Streamz

VTM zendt ook de Streamz-reeks 'Glad IJs' vanaf deze week uit.

Nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ en enkele films: dit wil je deze week zien

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De afgelopen weken zijn er heel wat tv-programma’s, zoals ‘The Masked Singer’, ‘Sergio Over De Grens’ en ‘Viervoeters’, (terug) van start gegaan. Deze week komt ‘Chateau Meiland’ terug, zendt VTM ‘Glad IJs’ uit en is onze tv-gids gevuld met films die je (opnieuw) wil zien. Veel kijkplezier!

Maze Runner: The Death Cure

Na ‘The Maze Runner’ en ‘Maze Runner: The Scorch Trials’ kan je het derde deel van de dystopische film met Dylan O’Brien bekijken. Thomas en de Gladers staan voor een laatste gevaarlijke missie.

Dinsdag 18 januari om 20u35 op VTM 3.

Chateau Meiland

De Meilandjes zijn terug! Het zesde seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaat woensdag van start, en elke week krijgen we een dubbelaflevering. Whoop! Ze ruilen hun boerderij in Hengelo in voor een kasteel in Noordwijk.

Vanaf 19 januari 2022 elke woensdag vanaf 20u35 op Play5.

Glad IJs

‘Glad IJs’ was eerst te zien op Streamz en komt nu ook naar je tv-scherm. Phil ‘Frisco’ Druyts is een hardwerkende man die extreem populair is bij zijn werknemers, maar onwetend is over alles wat er gebeurt in zijn eigen familie. Zijn levenswerk verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer zijn vrouw en oudste zoon zijn ijsroomfabriek achter zijn rug verkopen. Wanneer Phil ontvoerd wordt, staat het hele land in rep en roer.

Vanaf 19 januari elke woensdag omstreeks 20u55 op VTM.

The Vow

In het rijtje van de mooiste tearjerkers/romantische films, staat voor ons toch wel ‘The Vow’. Daarin zien we een liefde tussen Paige en Leo waar velen alleen maar van kunnen dromen. Wanneer ze in een auto-ongeluk terechtkomen, geraakt zij al haar herinneringen aan haar man en hun leven de afgelopen vijf jaar samen kwijt. Hij doet er alles aan om haar terug thuis te brengen, terwijl zij vasthoudt aan andere dingen – personen – die ze zich wel nog herinnert.

Donderdag 20 januari om 20u35 op Play5.

Collateral Beauty

Na een tragische gebeurtenis verwerkt Howard zijn verdriet door brieven te schrijven naar Liefde, Tijd en Dood.

Donderdag 20 januari om 20u35 op Play7.

Girl

‘Girl’ is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal en gaat over Lara, een vijftienjarig meisje dat geboren werd in het lichaam van een jongen. Ze droomt ervan om ballerina te worden.

Vrijdag 21 januari om 20u35 op VTM 3.

Alice Through the Looking Glass

Wanneer Alice een magische spiegel vindt, keert ze terug naar Underland en ontdekt ze dat Mad Hatter zijn fantasie en dwaasheid kwijt is. Ze moet hem zien te redden voor de tijd om is.

Zaterdag 22 januari om 18u20 op VTM 3.

The Notebook

Ook ‘The Notebook’ is net als ‘The Vow’ een van onze favorieten (yes, lekker cliché). Plattelandsjongen Noah slaagt erin om het hart van stadsmeisje Allie te veroveren en ze beginnen een zomerliefde om nooit meer te vergeten. Maar na die zomer moeten ze terug naar de realiteit en komt hun sociale status in de weg te staan.

Zaterdag 22 januari om 21u20 op Eén.

20th century women

In het Santa Barbara van 1979 doet alleenstaande moeder Dorothea een beroep op kunstenares Abbie en tienermeisje Julie om haar tienerzoon Jamie te helpen opvoeden.

Zaterdag 22 januari om 22u15 op Canvas.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '