Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MGM Television

Daarnaast verklapte Ann Dowd ook wanneer de opnames voor het vijfde seizoen van start gaan.

YES: ‘The Handmaid’s Tale’ krijgt een zesde seizoen

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Leuk nieuws voor fans van het spannende ‘The Handmaid’s Tale’. Ann ‘Lydia’ Dowd liet in een interview namelijk vallen dat er een zesde seizoen komt!

Momenteel kan je op VRT NU naar alle seizoenen, inclusief het recente vierde deel, van ‘The Handmaid’s Tale’ kijken. De Amerikaanse Emmy-winnende televisiereeks naar de romans van Margaret Atwood ging in 2017 in première en krijgt sindsdien alleen maar lovende kritieken. De dramaserie speelt zich af in de nabije toekomst. De vruchtbare vrouwen krijgen de stempel ‘Handmaids’ en krijgen de taak om kinderen te baren, waardoor ze regelmatig verkracht worden. Handmaid June probeert samen met andere rebellen te ontsnappen van de totalitaire staat Gilead, maar dat is niet zonder gevaar…

Veel vraagtekens

Er werd eerder al bevestigd dat de successerie een vijfde seizoen krijgt. In een exclusief interview met RadioTimes verklapte actrice Ann Dowd, die in 2017 een Emmy won voor Beste Vrouwelijke Bijrol in de serie, wanneer de opnames van start zullen gaan: eind januari. Daarnaast liet zo ook nog vallen dat er een zesde seizoen op de planning staat.

‘De schrijvers zijn erg slim. Ze vertellen ons nauwelijks iets, dus ik heb nog totaal geen idee wat er in het vijfde seizoen zal gebeuren’, vertelt ze wanneer de interviewer naar het vijfde seizoen vraagt. ‘Wat ik wel al weet, is dat er ook een zesde seizoen komt.’

Wanneer we het vijfde seizoen, dat hoogstwaarschijnlijk eerst op Hulu en later op Canvas zal verschijnen, mogen verwachten is nog niet helemaal duidelijk.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '