Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

In 'Adele One Night Only‘ heeft ze het onder meer over haar gewichtsverlies, zoontje en scheiding.

Eén zendt liveoptreden van Adele en haar doodeerlijk gesprek met Oprah uit

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Oprah Winfrey slaagt er nog steeds in de meest indrukwekkende beroemdheden te interviewen. Na het veelbesproken interview met prins Harry en Meghan Markle had de presentatrice onlangs een doodeerlijk gesprek met Adele. Eén zendt het resultaat daarvan ‘Adele One Night Only’ eind november uit.

Celebs zijn meestal enorm op hun hoede als ze een interview geven, maar Oprah Winfrey heeft een gave om hen toch uit hun comfortzone te trekken en hun hart te laten uitstorten bij haar. Onlangs was het de beurt aan Adele. De zangeres maakte met haar nieuw album ’30’ na enkele jaren van afwezigheid eindelijk een comeback. De eerste hit ‘Easy On Me’ daaruit is er alleszins al boenk op!

Scheiding en paniekaanvallen

Het is geen geheim dat Adele een moeilijke periode achter de rug heeft. Zo ging ze onder meer uit elkaar met haar partner en de papa van haar kindje Simon Konecki. In een Instagrampost vertelde ze meer over die donkere dagen en hoe haar nieuwe album haar hier doorheen hielp. In het exclusief interview met Oprah gaat ze hier dieper op in.

Ze heeft het niet enkel over haar relatiebreuk, maar ook over het opvoeden van haar zoontje Angelo (8), haar gewichtsverlies, haar paniekaanvallen, de afwezigheid van haar papa door zijn alcoholverslaving, haar nieuwe vriend Rich Paul en haar kinderwens.

Klassiekers én nieuwe nummers

Naast babbelen doet Adele natuurlijk ook wat ze het allerbest kan: de pannen van het dak zingen. Ze gaf een liveoptreden in het Griffith Observatory in Los Angeles waar ze niet enkel klassiekers zoals ‘Rolling in the Deep’ bracht, maar ook vier nieuwe nummers.

Het concert en het interview werd in een anderhalf uur durende special ‘Adele One Night Only‘ gegoten die afgelopen weekend werd uitgezonden op de Amerikaanse zender CBS. Je zag misschien al enkele flarden van dit alles online verschijnen, zo vond er zelfs een huwelijksaanzoek plaats tijdens die speciale avond. Zou je toch graag de volledige special bekijken? Het hele gebeuren kan je volgende week zaterdag 27 november om 21u20 zien op Eén.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '