Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Ashleigh stond tot tweemaal toe met haar mond vol tanden op het podium.

Adele helpt man met huwelijksaanzoek tijdens concert

Herlinde Matthys

Een huwelijksaanzoek is meestal iets wat je nooit meer zal vergeten, maar Quentin tilde het nog een niveautje hoger. De man schakelde de hulp in van niemand minder dan Adele om zijn grote vraag in stijl te stellen.

Quentin Brunson was al zeven jaar samen met zijn vriendin Ashleigh Mann wanneer hij besloot om haar ten huwelijk te vragen. We zagen de laatste jaren al heel wat originele manieren om je vriend(in) de grote vraag te stellen de revue passeren en dat van hem past perfect in dat rijtje van iconische aanzoeken. Hij ging namelijk op een concert van Adele óp het podium op zijn knie zitten.

Tortelduifjes

Ashleigh viel volledig uit de lucht. De vrouw dacht dat ze een ritje gingen maken op een hayride, dat is een koets gemaakt uit stro die door een tractor wordt voortgetrokken. Haar avond zag er net een tikkeltje anders uit, maar het was alleszins ook een dolle rit! Ze werd geblinddoekt en met een hoofdtelefoon op door Quentin naar het podium begeleid voor de ogen van honderden fans.

Adele maande het publiek op voorhand aan om muisstil te zijn om de verrassing niet te verpesten. ‘Wees stil, anders vermoord ik jullie’, lachte de zangeres voor ze achter de schermen verdween en plaats maakte voor de tortelduifjes.

Traantjes bij de vleet

‘Elke dag doe je me versteld staan’, aldus Quentin. ‘Ik weet dat je een fantastische mama zal zijn voor onze kindjes. Ik hou van je en ik zal je voor altijd graag zien! Wil je met me trouwen?‘ Voor ze volmondig ja zei, voegde ze er nog aan toe dat ze blij was dat ze op voorhand niks had gegeten.

Quentin en Ashleigh kregen een oorverdovend applaus van het publiek en daarna kwam Adele plots tevoorschijn waardoor de vrouw voor een tweede keer die avond de verrassing van haar leven meemaakte. Het pasverloofde stelletje mocht op de eerste rij plaatsnemen, naast Lizzo en Melissa McCarthy, en Adele zong speciaal voor hen haar grote hit ‘Make You Feel my Love’, waarbij nog een heleboel traantjes vloeiden.

Een droom

Adele vond het heerlijk om te zien dat Ashleigh zo in shock was en ze wenste hen na het liedje nog een dikke proficiat. Achteraf vertelde de vrouw aan CBS, dat het concert filmde, dat het echt als een droom aanvoelde voor haar. Dat kunnen wij ons helemaal voorstellen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '