Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De Britse zangeres maakt een comeback met een live optreden en een eerlijk interview met Oprah over angsten, haar papa en een kinderwens.

Adele eerlijk in interview met Oprah: ‘Mijn doel is om geliefd te worden en lief te hebben’

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Na enkele turbulente jaren is de Britse Adele terug met een heuse comeback. Na de release van haar nieuwe album ’30’ geeft ze niet alleen een schitterende liveshow in LA, maar gaat ze ook doodeerlijk in gesprek met Oprah Winfrey in een exclusief interview.

Met een moeilijke scheiding achter de rug en het leven als alleenstaande mama, heeft Adele de laatste jaren heel wat te verwerken gehad. De 33-jarige zangeres legt met het schrijven van haar nieuwste album ’30’ opnieuw haar ziel bloot waardoor ze een metamorfose ondergaat.

Sterker dan tevoren gaf ze afgelopen zondag een indrukwekkend optreden genaamd ‘Adele One Night Only‘ in Los Angeles en heeft ze het in een interview met Oprah Winfrey over haar gewichtsverlies, angsten en de afwezigheid van haar papa.

Adele One Night Only

Bij haar live comeback schittert de zangeres in een elegante zwarte jurk met een indrukwekkend paar gouden oorbellen voor het Griffith-observatorium in Los Angeles. Tijdens het optreden – in teken van haar nieuwe album – bracht ze sterke klassiekers zoals ‘Rolling in the Deep’ en ‘Skyfall’ maar ook vier nieuwe nummers waaronder ‘Easy On Me’ en de nog onbekende ‘Love is a Game’.

Haar optreden ging uiteraard niet onopgemerkt, want op de gastlijst stonden heel wat bekende namen zoals Selena Gomez, Lizzo, James Corden, Melissa McCarthy, Gordon Ramsay, Seth Rogen en Ellen DeGeneres. Maar de meest belangrijke gast was volgens Adele haar eigen zoontje Angelo, dat vertelde ze in een recent interview met Oprah Winfrey: ‘Het was de eerste keer dat mijn zoon me zag optreden, ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest!’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gewichtsverlies

Adele ging naast het optreden ook eerlijk in gesprek met Oprah Winfrey voor een twee uur durende CBS-special ‘Adele One Night Only’, dat gisteren exclusief werd uitgezonden op de Amerikaanse televisiezender. Daarin vertelt ze onder andere over hoe haar intense gewichtsverlies – Adele verloor bijna 45 kg in de voorbije twee jaar – rechtstreeks gelinkt was aan het managen van haar paniekaanvallen.

Na haar scheiding met Simon Konecki – waarmee ze aan co-ouderschap doet over Angelo – heeft ze zich gestort in een dagelijkse fitnessroutine met haar trainer. Dat zou haar geholpen hebben met het vinden van structuur en het in controle houden van haar angsten en zorgen: ‘Zo’n vast schema in mijn dag hielp me om mezelf te vermannen.’ Gelukkig blijft ze ontzettend positief over haar eigen body-image: ‘Ik was toen body positive en ik ben nog steeds body positive.’

Afwezigheid van papa

Adele gaf ook toe tijdens het interview dat één van haar diepste wonden veroorzaakt werd door de afwezigheid van haar eigen vader Mark Evans, die recentelijk overleed. Zijn alcoholverslaving zou een grote impact hebben gehad op hun verwaterde relatie. ‘Mijn belangrijkste levensdoel is om geliefd te worden en zelf lief te hebben‘, zegt Adele, verwijzend naar de leegte die hij bij haar achterliet en hoe dat een impact zou hebben op haar persoonlijke relaties.

Nieuwe kinderwens

Intussen heeft Adele de liefde opnieuw gevonden, deze keer met Rich Paul (39). ‘Wat me in hem aantrekt, is dat hij hilarisch is. Hij is grappig, slim en ontzettend makkelijk om mee om te gaan. Het gaat allemaal zo natuurlijk. Ik begin te blozen als ik erover spreek!’ Wat ze zo belangrijk vond was het vinden van stabiliteit en rust in haar hoofd, en dat meent ze gevonden te hebben in haar relatie met Rich.

Ze liet zelfs vallen dat ze binnenkort wel eens opnieuw aan kindjes zou beginnen. ‘Ik zou graag meer kinderen willen. Het zou niet het einde van de wereld zijn als dat niet zo is, want ik heb Angelo, maar ik denk wel dat er nog kinderen zullen komen.

Voor zover is het volledige optreden en het gesprek met Oprah Winfrey enkel te zien op Amerikaanse zenders. We zullen dus geduldig moeten wachten op meer beeldmateriaal via Instagram en YouTube...

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '