Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Je kan al een eigen exemplaar bestellen voor minder dan 15 euro.

Dit is het zelfhulpboek dat het leven van Adele veranderde

Dat Adele haar leven over een andere boeg gegooid heeft, is de afgelopen maanden heel duidelijk geworden. Zo is de zangeres niet alleen flink afgevallen, maar daarnaast heeft ze ook nog eens haar mentale gezondheid onder de loep genomen. Zo is ze op Instagram erg lovend over een zeker zelfhulpboek waar ook heel wat andere celebs enthousiast over zijn.


De afgelopen maanden maakte Adele heel wat veranderingen in haar leven en er is een bepaald boek dat haar hierbij geholpen heeft. Zo is ze op haar Instagramaccount erg lovend over het zelfhulpboek ‘Untamed: Stop Pleasing, Start Living’ van Glennon Doyle.

‘Als je er klaar voor bent dan zal dit boek je brein doen daveren en je ziel laten schreeuwen. Nadat ik dit boek gelezen heb, ben ik zo klaar voor mezelf. Het is net alsof ik voor de eerste keer mijn lichaam leer kennen. Iedereen die de mogelijkheid heeft om écht los te laten en om toe te geven aan zichzelf. Doe het. Lees het. Leef het. Beoefen het.’, aldus een enthousiaste Adele.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Daarnaast vertelt de zangeres verder dat het boek haar geholpen heeft om haar geluk te vinden, maar het heeft haar ook duidelijk gemaakt hoe ze zich moet voelen en moet reageren. ‘Ik wist niet dat ik volledig verantwoordelijk was voor mijn eigen vreugde, geluk en vrijheid. Wie heeft er ooit gedacht dat onszelf bevrijden ook anderen kan helpen. Ik alleszins niet! Ik dacht dat we de hele tijd gestresseerd, verward en onbaatzuchtig moesten zijn’.

Opvallende woorden, maar Adele is lang niet de enige die overtuigd is van het zelfhulpboek. Zo selecteerde Reese Witherspoon het al voor haar boekenclub Hello Sunshine en daarnaast is het boek ondertussen al een echte bestseller geworden. Verder kreeg het online al lovende reviews. Ben jij ook benieuwd naar het zelfhulpboek dat het leven van Adele veranderde? Je kan je eigen exemplaar makkelijk online bestellen en dat voor minder dan vijftien euro.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '