Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Sony Pictures

De schurken Doctor Octopus, Electro en Green Goblin zorgen voor problemen.

TRAILER: in ‘Spider-Man: No Way Home’ komt Peter Parker voor vijanden uit andere universums te staan

Ysaline Pollet

Marvel-fans tellen volop af naar het langverwachte ‘Spider-Man: No Way Home’ dat héél binnenkort te zien is. Na een teaser werd er nu ook een officiële trailer gelost voor de film.

Spider-Mans echte identiteit is sinds ‘Spider-Man: Far From Home’ wereldwijd bekend. In ‘Spider-Man: No Way Home’ wil Peter Parker (Tom Holland) dat recht zetten en schakelt hij de hulp in van Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). Maar de tienersuperheld maakt er een boeltje van tijdens de spreuk en het gaat helemaal fout.

Als gevolg daarvan krijgt zijn wereld ongewenste bezoekers van andere universums. Onder anderen Doctor Octopus (Alfred Molina), Electro (Jamie Foxx) en Green Goblin (Willem Dafoe) veroorzaken problemen. Peter en zijn vrienden MJ en Ned moeten de schurken terug zien te sturen naar waar ze vandaan komen. Maar hij en Doctor Strange raken het niet eens over de oplossing.

De trailer zit boordevol actie, maar buiten aanvallen van schurken krijgen we gelukkig ook de bekende Marvel-oneliners. Hoe grappig is Zendaya’s personage MJ?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Krijg je maar niet genoeg van Tom Holland, Zendaya en Jacob Batalon? In onderstaande teaser zie je hun eerste reacties op de officiële trailer. ‘Spider-Man: No Way Home’ is vanaf 15 december te zien in de bioscoop. Wij tellen alvast af!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '