https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VIJF

De aflevering met de dreamdates is traditiegetrouw de saaiste van het seizoen, maar niet met deze klassieker erbij.

BACK AND BETTER THAN EVER: Flairs ‘Het is alweer bingo op Temptation Island!’-spel

Geen ‘disrespect’, maar elke ‘Temptation Island’-kenner weet dat de aflevering met de dreamdates de saaiste van het seizoen is. Omdat we je een slaapverwekkende vrijdagavond willen besparen, brengen we de ‘Temptation Island’-bingo speciaal voor jou terug. Because we love you, bro. Bro, echt waar, bro. 


Excuses, we lieten ons even meeslepen. Hoe dan ook: druk onderstaand spelbord af, verzamel je vriendinnen op Zoom of een ander virtueel kanaal, neem een drankje erbij en je bent klaar voor een avondje ouderwets vertier. Mocht je het spelreglement nog niet kennen van vorige edities – shame on you – dan leggen we het hieronder nog een keertje duidelijk uit. Veel plezier, bro’s  vrienden!

Het spelbord


Je kan het bord hier downloaden en afdrukken.


 

De spelregels


1. Wanneer een van de dingen uit bovenstaand rooster gebeurt, neem je een slokje van je drank en doorkruis je het juiste vakje op je speelveld. Doe het subtiel. Als je medespelers het niet opgemerkt hebben, sta je een puntje voor. Elk vakje is één punt.

2. Wanneer je een verticale, horizontale of diagonale vier op een rij hebt, spring je op en roep/fluister je ‘Temptatiooonnnn‘ (op z’n Temptations, je weet wel). Daarvoor krijg je vijf punten!


3. Er zijn ook bonuspunten te verdienen. Wanneer een van onderstaande dingen gebeurt, drink je je drankje in één teug uit. De eerste krijgt tien punten!

Bonuspunten kan je verdienen wanneer:

  • iemand seks heeft (niet in een flashback)
  • Rick weer eens baalt dat hij de presentator is en niet een kandidaat
  • Yentl, de verleider die er als laatste bij kwam, in beeld komt


4. Aan het einde van de aflevering tel je de kruisjes, rijen en bonuspunten op en wordt iemand tot winaar gekroond! De prijs is zelf te bepalen.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content