Home Lifestyle ZIEN: gekreun op dreamdate bewijst dat opnieuw iemand de mist ingaat op...

ZIEN: gekreun op dreamdate bewijst dat opnieuw iemand de mist ingaat op ‘Temptation Island’

Wie kan de verleiding niet weerstaan tijdens deze allerlaatste test?

Temptation island
© vijf

De allerlaatste én ultieme verleidingstest staat morgen op het programma in ‘Temptation Island’. De koppels moeten tijdens de dreamdate nog één keer, weliswaar in de meest romantische setting ooit, de singles en hun sluwe trucjes weerstaan. In een kleine preview horen we iemand kreunen, wat wil zeggen dat alvast één iemand faliekant gebuisd is op deze laatste proef.

De score is voorlopig 2-2, mannen versus vrijgezellen, op het mannenresort op ‘Temptation Island‘. Arda en Zach doken namelijk (meermaals) het bed in met een verleidster, terwijl Karim en Christian de verleiding wisten te weerstaan. In tegenstelling tot de triestige gelijkstand bij de mannen, staat het scorebord op het vrouwenresort nog steeds op een mooie 4-0 in het voordeel van de ladies. Op de dreamdate gaan de vrijgezellen nog een allerlaatste keer alles uit de kast halen om hun slag toch nog thuis te halen en dat zoals elk jaar opnieuw in de meest romantische setting ooit. Een prachtig hotel, een adembenemend uitzicht, lekker eten, heerlijke cocktails en een zalig zonnetje moet de kandidaten doen vergeten dat ze de volgende dag herenigd worden met hun partners na dit zenuwslopende avontuur.

Regels overtreden

VIJF gaf ons nu al een kleine preview en die belooft niet veel goeds. We horen duidelijk een vrouw kreunen en een man die luidop vloekt. Is het opnieuw Arda of Zach wiens relaties naar eigen zeggen toch al stuk zijn, of gaat Karim of Christian op de valreep toch nog in de fout? Of is het toch een van de vrouwelijke kandidates die zwicht voor de mooie ogen van een van de vrijgezellen? Je ziet het morgen, vrijdag 22 mei, om 20u35 op VIJF.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.