Home Lifestyle KIJKTIP: ‘Castle’-actrice Stana Katic is te zien in mysterieuze serie ‘Absentia’ op...

KIJKTIP: ‘Castle’-actrice Stana Katic is te zien in mysterieuze serie ‘Absentia’ op VIER

Een FBI-agente verdwijnt tijdens haar onderzoek naar een seriemoordenaar, zes jaar later duikt ze plots terug op.

absentia
© Sony Pictures Television

Niet enkel qua weer, maar ook op televisievlak lijkt de zomer al begonnen. Er valt namelijk niet meer zoveel te beleven op het kleine schermpje. Gelukkig zendt VIER vanaf volgende week een nieuwe spannende serie uit: ‘Absentia’.

De serie ‘Absentia‘ heeft twee seizoenen, van telkens tien afleveringen. En ook een derde seizoen staat op de planning. De reeks was in 2018 voor het eerst te zien in Amerika. FBI-agente Emily Byrne is bezig met een zaak van een beruchte seriemoordenaar. Tijdens dat onderzoek verdwijnt ze plots spoorloos. Na een lange zoektocht wordt de vermiste vrouw doodverklaard.  Haar man Nick Durand moet noodgedwongen een nieuw leven opbouwen zonder haar. Na een tijdje vindt hij opnieuw de liefde en hertrouwt hij met Alice.

Onschuld bewijzen

Alles gaat gewoon zijn gangetje tot plots zes jaar later Emily terugkeert uit ‘de dood’. Ze wordt gevonden in een afgelegen hutje ergens in een bos. Ze kan zich niets meer herinneren van wat haar overkomen is. Dat speelt niet in haar voordeel, want sporen wijzen haar aan als de hoofdverdachte in een reeks moorden. Ze moet dus niet enkel haar eigen identiteit terugvinden, maar ook haar onschuld trachten te bewijzen.

De hoofdrol is weggelegd voor Stana Katic die je waarschijnlijk kent als Kate Beckett uit ‘Castle‘. De reeks scoort 7,3/10 op de beroemde filmsite IMDb, wat relatief hoog is voor een niet zo bekende reeks. Benieuwd wat je mag verwachten? Check dan zeker onderstaande trailer.

Je kan ‘Absentia’ vanaf 28 mei elke weekavond van maandag tot en met donderdag zien om 22u40 op VIER.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.