https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hij en zijn man Rob kozen voor een Hebreeuwse naam.

‘Queer Eye’-ster Tan France (38) is voor het eerst papa geworden

Jolien Meremans

Modegoeroe en ‘Queer Eye’-ster Tan France (38) is voor het eerst papa geworden. Dat heugelijke nieuws maakte hij bekend met een tedere familiefoto op Instagram.


Tan France, die je kent van de Netflixseries ‘Queer Eye’ en ‘Next in Fashion’, verwelkomde eerder deze week zijn eerste kindje. Hij en zijn man Rob droomden er al langer van om hun gezin uit te breiden en maakten eerder dit jaar bekend dat ze beroep deden op een draagmoeder om die droom in vervulling te laten gaan. ‘Ik ben zo blij dat we eindelijk mogen delen dat we een baby verwachten’, schreef Tan toen als onderschrift bij een foto van een echo. Met de hulp van een geweldige surrogaatmoeder, hebben Rob en ik het geluk om deze zomer ouders te worden. Iets wat we al zoveel jaren wilden. Ik kan niet wachten om onze baby vast te houden en hem veel liefde te geven.’

Zeven weken te vroeg


En die liefde kan hij nu eindelijk geven, want de Britse modeontwerper laat nu weten dat hij papa is geworden. ‘Geef onze zoon een warme welkom. Hij kwam zeven weken te vroeg, dus hij heeft de afgelopen drie weken op de neonatale intensive care unit gelegen. Maar vandaag mochten we hem eindelijk mee naar huis nemen’, laat hij trots weten onder een tedere familiefoto.’ We houden zoveel van hem. Onze draagmoeder doet het zo geweldig. We zouden niet dankbaarder kunnen zijn voor het grootste geschenk in ons leven.’

 

View this post on Instagram


 

A post shared by T A N . F R A N C E (@tanfrance)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tan en Rob gaven hun zoon de naam Ismael France. Het kleine mannetje kreeg dus de achternaam van Tan. Ondertussen wordt het koppel overweldigd door enthousiaste gelukwensen. Zo wensten onder anderen Gigi Hadid, Courteney Cox, Mandy Moore en Nicola Coughlan de twee kersverse papa’s al proficiat.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content