Home celebs HOERA: zangeres Halsey (26) is voor het eerst mama geworden

HOERA: zangeres Halsey (26) is voor het eerst mama geworden

Zij en haar partner Alev kozen voor een betekenisvolle Turkse naam.

halsey-bevallen
© Getty

Begin dit jaar verraste Halsey haar fans met het heugelijke nieuws dat ze zwanger was, met de nadruk op was. De zangeres laat nu op Instagram namelijk weren dat ze haar mini-me op de wereld heeft gezet.

‘Surprise’, schreef zangeres Halsey eerder dit jaar bij drie foto’s waarop ze te zien was met een bol babybuikje. Na die aankondiging deelde ze trots het ene kiekje van haar buik na het andere. Nu heeft ze iets anders om foto’s van te maken, want ze werd voor de eerste keer mama. ‘Dankbaarheid. Voor de meest “zeldzame” en euforische bevalling. Gevoed door liefde‘, schrijft ze nu bij twee tedere foto’s op Instagram. Daarop is te zien hoe zij en haar partner Alev Aydin (37) hun eerste kindje samen verliefd aankijken. In diezelfde caption verklapt ze ook nog dat het kleine wondertje op 14 juli ter wereld kwam en intussen dus al een week oud is.

Turkse naam

Het koppel koos voor een Turkse naam waarmee ze een ode brengen aan de roots van papa Alev: Ender Ridley Aydin. Ender betekent ‘uiterst zeldzaam’ en zou vooral als jongensnaam gekozen worden, maar kan evengoed een meisjesnaam zijn. Het geslacht van hun baby’tje deelden zowel Halsey als Alev niet. Eerder vertelde de zangeres al dat haar zwangerschap haar een andere kijk heeft gegeven op genderidenteit en dat ze erover nadenkt om haar kindje genderneutraal op te voeden.

View this post on Instagram

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De zangeres vertelde eerder al openlijk over haar zwangerschapsverlies in het verleden en het feit dat ze endometriose heeft. Dat is een gynaecologische aandoening waarbij cellen van het baarmoederslijmvlies die normaal de binnenkant van de baarmoeder bekleden, ook buiten de baarmoeder voorkomen. Hierdoor vreesde ze lange tijd dat ze nooit een gezinnetje zou kunnen stichten. Haar kinderwens is nu gelukkig toch in vervulling gegaan, en daar is niet alleen zij heel dankbaar voor. Ook kersverse papa Alev kan zijn geluk niet op en deelt een liefdevol kiekje op Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Alev Aydin (@zoneaydin)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: