https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Model Ashley Graham (33) is zwanger van haar tweede kindje

Model Ashley Graham (33) is zwanger van haar tweede kindje

Ashleys echtgenoot maakte een mooie aankondigingsfoto.

ashley graham zwanger
© Photo News

Model en bodypositivityactivist Ashley Graham (33) is zwanger van haar tweede kindje. Dat kondigt ze aan met een prachtige foto op Instagram, genomen door haar echtgenoot Justin Ervin. Vorig jaar in januari beviel Graham van hun eerste kindje, Isaac.

Ashley Graham kon haar tweede zwangerschap een tijdje verborgen houden op Instagram door oude foto’s te posten, maar nu toont ze haar buikje toch aan de wereld. Haar man Justin Ervin, met wie ze al tien jaar getrouwd is, maakte de aankondigingsfoto. Daarop is al een mooie bump te zien.

‘Het voorbije jaar zat vol kleine verrassingen, grote rouwmomenten, herkenbare beginnen en nieuwe verhalen. Ik begin nog maar net te verwerken en te vieren wat dit volgende hoofdstuk voor ons betekent’, schrijft Graham mysterieus. Bekende vrienden zoals Ellen DeGeneres, Lizzo, Cindy Crawford en Mindy Kaling feliciteren het model onder de post.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is niet duidelijk hoe ver Graham al is en of Isaac een broer of zus krijgt. Tijdens haar eerste zwangerschap verklapte het model het geslacht van haar baby aan Ellen DeGeneres in ‘The Ellen Show’. Haar vorige zwangerschap kondigde Graham aan toen ze zo’n vier maanden ver was. Aan haar buikje te zien, is het goed mogelijk dat ze deze keer ook ongeveer zo ver is. Het wordt alleszins een tweede winterbaby.

Bodypositivity, baby

Zij die Ashley tijdens haar vorige zwangerschap en na de bevalling van Isaac al volgden, weten wat te verwachten op haar Instagram de komende maanden. Het model is een van de meest open, eerlijke en bodypositive mama’s op social media. Voor en na de geboorte van Isaac deelde ze foto’s van haar striemen en wegwerponderbroeken, van afkolfmomentjes en van het moment waarop ze in het midden van de supermarkt haar baby’s pamper moest verversen. Een must-follow voor jonge (en minder jonge) mama’s dus.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: