Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Althans, als je niet tegen hun persoonlijkheidstrekjes kan!

Met deze sterrenbeelden wil je liever niet gaan samenwonen

Evi Van Houdt

Of het nu met een vriendin is, met je partner of met iemand die je niet kent: het is nooit makkelijk om iemand te vinden waar je 100 % mee klikt en kan samenwonen. En deze sterrenbeelden zouden wel eens de moeilijkste huisgenoten kunnen zijn als je niet met hun trekjes om kan.

Samenwonen is niet altijd evident. Je moet uren wachten om de badkamer te kunnen gebruiken, de keuken lijkt op een slagveld of je huisgenoot houdt ervan om tot laat trompet te spelen: het zijn horrorverhalen die we allemaal wel al eens gehoord hebben. Toch een goede roomie gevonden? Check dan even snel welk sterrenbeeld hij/zij/hun heeft, want deze drie sterrenbeelden zijn blijkbaar niet de ideale huisgenoot. Al is er niets dat niet opgelost kan worden met een goed gesprek!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Hoewel Maagden in het algemeen perfectionistisch en georganiseerd zijn in hun dagelijks leven, zijn ze dat allesbehalve in hun eigen stekje. De kamer van een Maagd is vaak een puinhoop, met zowel propere als vuile kleren die overal rondslingeren. Al kan de Maagd ook erg goed plannen en hebben jullie ongetwijfeld veel leuke thema-avonden of etentjes met vrienden. Maak dus vooral goede afspraken zodat de chaos van je huisgenoot zich beperkt tot zijn/haar/hun kamer. Communication is key en hoewel de Maagd dus misschien rommelig is, apprecieert hij/zij/hen het wel als je eerlijk bent over je noden.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Hoewel Tweelingen enorm sociaal zijn, kan het toch soms wat eenzaam worden om met het sterrenbeeld Tweelingen samen te wonen. Ze zitten niet graag stil en hebben daardoor elke dag wel iets te doen. Op zich niet erg als je het ook fijn vindt om het huis of appartement dat jullie delen af en toe voor jezelf te hebben! Wil je toch liever wat meer samen doen? Plan dan goed op voorhand een paar leuke dingen in. Tweelingen hebben het altijd druk, dus een date ver op voorhand inplannen kan helpen. Lukt het niet om een gaatje te vinden? Neem het dan zeker niet te persoonlijk en vraag de volgende keer aan je Tweelingen-roomie of je niet mee mag als ie er weer eens op uit trekt! Wedden dat je huisgenoot volmondig ja zegt?

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Een Weegschaal is dan weer het tegenovergestelde en wil graag een hoop dingen met je doen. Ze hechten veel waarde aan warmte en qualitytime, vooral als ze voelen dat je wat van hen wegtrekt. Zorg daarom dat je ook met de Weegschaal goed je agenda bespreekt, zo weten ze wanneer ze je al dan niet thuis mogen verwachten om iets leuks te doen. De balans vinden is het ideale voor de Weegschaal en is dan ook iets waar hij/zij/die constant naar op zoek is. Hebben jullie net een hoop leuke dingen gedaan samen? Dan is de kans dat de Weegschaal zich de dag erna terugtrekt met een serie erg groot.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '