Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Roberto Nickson via Unsplash

Met wie ga jij dit jaar op reis?

Dit zijn de beste reismaatjes op basis van je sterrenbeeld

Evi Van Houdt

Er wordt wel eens gezegd dat je elkaar op reis pas écht leert kennen. Maar wat als het niet helemaal klikt? Deze sterrenbeelden zijn volgens onze astroloog de beste reismaatjes voor elkaar. Ontdek met welk sterrenbeeld jij dit jaar op reis wil!

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Watermannen zijn eigenzinnig en ongewoon. Daarom genieten ze van een avontuurlijke en onvoorspelbare reis met een Boogschutter. Bij dit duo kan écht alles gebeuren op reis. Voor een reis met iets meer structuur gaat het sterrenbeeld beter op reis met een Steenbok. Die zoekt graag de culturele highlights van de bestemming op.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Mensen met het sterrenbeeld Vissen houden van een heerlijke vakantie aan het water en daar is ook de Kreeft helemaal van weg. Samen zouden ze uren kunnen vertoeven op of in het water, zonder zich te vervelen. Ook de Schorpioen is een geschikt maatje voor de Vissen. Zij houden namelijk beide van rust op vakantie, zonder constante meldingen op hun gsm die ze dan ook maar al te graag op stil zetten.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Een Ram is altijd druk in de weer en houdt dan ook van een actieve vakantie. Een ideale reisgenoot voor de Ram is dan ook het bezige sterrenbeeld Tweelingen. Zij weten het constant gezellig te maken en zijn de ideale entertainers. Ook de sportieve Maagd is altijd te vinden voor een actieve vakantie, zolang er maar niet te veel gezeten wordt!

 

Stier – 21 april t/m 21 mei

De Stier is geweldig goed in relaxen. Een goede reispartner is dan ook de rustige Weegschaal. Beide zijn ze heel goed in ontspannen, maar houden ze er ook van om het gezellig te maken. Ook Watermannen zijn compatibel op vakantie met de Stier. Ze vinden de rust allebei heerlijk.

 

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Het sterrenbeeld Tweelingen is een rasecht feestbeest. Zij staan dan ook altijd paraat voor een gek uitje met Ram, die steeds openstaat voor het avontuur. Ook een ongepland en impulsief tripje met de Boogschutter zit er dit jaar in voor Tweelingen. Zij zouden met z’n tweeën overal zomaar heen gaan!

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

De Kreeft is een echt familiemens en houdt dan ook van vakanties die echt voor iedereen zijn. Het liefst neemt de Kreeft iedereen mee op vakantie, maar met Waterman klikt het toch het allerbeste. Beide houden ze van de zee en het strand. Ook de Weegschaal is een ideale reispartner, die altijd openstaat voor de reisplannen van de Kreeft.

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

De Leeuw wordt graag in de watten gelegd op vakantie. Hij zal dan ook altijd kwaliteit boven kwantiteit verkiezen als hij op reis is, net zoals de Steenbok. Lekker eten en een beetje luxe horen er dan ook echt bij voor de Leeuw. Daar kan de Stier zich ook wel in vinden. Zij genieten met z’n tweeën dan ook altijd van goede service en vriendelijke mensen.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Het sterrenbeeld Maagd houdt ervan om mooie, onbekende plekjes te ontdekken. Dat doet hij het liefste met het sterrenbeeld Weegschaal, die van nature een oog heeft voor mooie dingen. Ook proeven van de lokale cultuur doen ze graag samen. De Schorpioen kan zich hier ook helemaal in vinden en heeft niet altijd de neiging om al zijn reisfoto’s met iedereen te delen. Het appreciëren ervan is de Maagd en de Schorpioen meer waard.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

De Weegschaal houdt van rust op vakantie. Dat hoeft dan niet zozeer een rustige bestemming te zijn, het gaat vooral om rust in het hoofd. Zo is het sterrenbeeld Maagd de ideale partner, aangezien ze allebei graag vooraf plannen. De Weegschaal is heel easy going en is daarom ook de perfecte reisgenoot voor Kreeft, die vaak veel plannen heeft.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Een Schorpioen vindt het niet nodig om élke seconde van de vakantie te delen. Het sterrenbeeld apprecieert het dan ook als zijn reisgenoten dat ook niet perse doen. Zo is de Schorpioen een ideale match met Tweelingen. Zij amuseren zich te pletter, maar houden dat tussen hen. Ook Vissen gaan graag op vakantie met de Schorpioen, beide zijn ze heel chill en zien ze wel waar de reis hen brengt.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

Boogschutter en Leeuw genieten allebei ten volle op vakantie. Zij beleven samen dan ook de allerleukste reizen, die soms een beetje extravagant zijn, maar vooral heel memorabel. Ook het mede vuurteken Ram is een ideale partner als het op de Boogschutter aankomt. Als ze samen op pad zijn, voelt alles als een reisje.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Het sterrenbeeld Steenbok houdt van luxe en kwaliteit, net zoals de Leeuw. Samen zouden zij de lekkerste restaurants afstruinen en naar bijzondere ervaringen op zoek gaan. Ook de Weegschaal is de ideale reispartner voor een Steenbok, ze appreciëren allebei mooie dingen en hebben oog voor detail.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '