Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

25 jaar na de eerste aflevering krijg je eindelijk antwoord op dé vraag.

Welk ‘Sex And The City’-personage past bij jouw sterrenbeeld?

Vandaag bestaat de legendarische serie ‘Sex And The City’ exact 25 jaar en is het hoog tijd voor een trip down memory lane. We kunnen ons allemaal wel een beetje vinden in Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha. Maar met welk personage heb jij nu het meest gemeenschappelijk? Het staat alvast in de sterren geschreven!

Het is vandaag 25 jaar geleden dat de eerste aflevering van onze favoriete chickflick-serie ‘Sex And The City’ op televisie verscheen. Nu, 25 jaar later en met het tweede seizoen van ‘And Just Like That’ in het vizier, blikken we terug op de vier originele New York City-girls. Dit personage uit ‘Sex And The City’ ben jij.

Samantha Jones

Waterman (21 januari t/m 19 februari) – Ram (21 maart t/m 20 april) –  Schorpioen (24 oktober t/m 22 november) – Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Net als Samantha ben jij niet te verlegen om jezelf voor te stellen met de openingszin: ‘Hello, my name is fabulous’! Jij hebt een sterke wil en schrijft gaandeweg je eigen regels, zowel op de werkvloer als in de slaapkamer. Je vrienden vinden de verhalen over jouw seksuele escapades een waar genot om naar te luisteren. Samantha is ook erg begaan met haar vrienden, maar kan soms haar eigen wil nét dat tikkeltje te hard doorduwen. Leer om de dingen los te laten en vertrouw op de keuzes van je naasten, het zal je leven makkelijker maken. En geloof ons: je vrienden weten dat je voor hen zou klaarstaan wanneer het nodig is!Carrie Bradshaw

Vissen (20 februari t/m 20 maart) – Tweelingen (22 mei t/m 21 juni) – Leeuw (23 juli t/m 23 augustus)

Jij kan halsoverkop tot over je oren verliefd worden en al even snel die verliefdheid vergeten. Net als Carrie ben je vaak besluiteloos en wispelturig. Die tegenstrijdigheid straalt door in de rest van je leven, van jouw kledingstijl tot zelfs je partnerkeuze. Maar niet getreurd, eenmaal jij je existentiële crisis hebt opgelost, valt alles op z’n plaats. Soms verdwaal je wel in je eigen dagdromen en vergeet je de mensen rondom je. Probeer om af en toe ook in de realiteit te vertoeven.

Charlotte York

Maagd (24 augustus t/m 23 september) – Weegschaal (24 september t/m 23 oktober) – Leeuw (23 juli t/m 23 augustus):

Jij bent de vriendin waar iedereen van droomt. Net als Charlotte ben jij betrouwbaar en sta je altijd klaar om te helpen. De keerzijde van die medaille is dat je soms jezelf op de tweede plaats zet. Je houdt van een gezonde routine, maar past je met gemak aan in onverwachte situaties, denk maar aan Charlotte die zich bekeerde om te trouwen met Harry Goldenblatt. Je bent rustig en geduldig wanneer het moet, hierdoor laat je zelfs het meest afgesloten hart smelten. Je slaagt er steeds in om zelfs na een huilbui een glimlach te toveren op het gezicht van je bestie. Een gevoel van onbalans is het enige wat je innerlijke kalmte kan verstoren.

Miranda Hobbes

Steenbok (22 december t/m 20 januari) – Stier (21 april t/m 21 mei) – Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Jij barst van de ambitie en stopt niet tot elk doel op je lijstje is bereikt. Hoewel die ambities geweldig zijn, moet je voor jezelf bepalen welke prijs je ervoor wil betalen. Ook beschouw je net als Miranda de liefde als een ernstige zaak. Je weigert een relatie serieus te nemen tot je er absoluut zeker van bent dat je de ware hebt gevonden. Al kan je soms enorm koppig zijn, maar je zet je trots opzij voor de mensen waar je van houdt. Zeker voor de vrienden die er altijd voor je zijn!Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '