Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Neonbrand via Unsplash

Van 'Spooky Sounds' over 'Disney (!) Halloween' tot 'Headbanger Halloween'.

Spotify viert Halloween met verschillende griezelige playlists

Jolien Meremans

Het halloweenweekend staat voor de deur, en dat betekent: horrorfilms kijken, verse pompoensoep maken en gezellig griezelen met je vrienden. Spotify helpt je bij dat laatste, want de muziekstreamingdienst activeert zijn Halloween Hub.

Wie nog op zoek is naar de ultieme playlist voor zijn/haar halloweenfeestje kan een beroep doen op Spotify. Om de griezeligste dag van het jaar te vieren roept het de Halloween Hub weer in het leven, the place to be om je helemaal in feeststemming te brengen!

Billie Eilish en Rihanna

De streamingdienst pakt in de aparte categorie uit met een tiental afspeellijsten waaronder ‘Spooky Sounds for Halloween’, ‘Disney (!) Halloween’, ‘Creepy, Stupid Love’, ‘Headbanger Halloween’ en ‘ASMR Halloween’. Daarnaast kan je in de playlist ‘Scary Stories’ naar een reeks creepy verhalen luisteren. Ideaal voor bij het kampvuur of voor onder een dekentje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In de aanloop van 31 oktober nam Spotify het luistergedrag van haar gebruikers onder de loep. Wat blijkt? ‘The Monster’ van Eminem en Rihanna is ons favoriete halloweenlied. Daarnaast streamen we deze periode ook regelmatig de soundtrack van ‘Stranger Things’ en ‘bad guy’ van Billie Eilish. Volgens de streamingdienst werden naast ‘bad guy’ nog een aantal andere nieuwe en vooral populaire nummers aan de halloweenafspeellijsten toegevoegd, waaronder ‘Season of the Witch’ van Lana Del Rey en ‘Sweet but Psycho’ van Ava Max.

Je vindt de Halloween Hub door ‘Halloween’ in te geven in de zoekbalk op Spotify.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '