Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dia Dipasupil via Getty Images

Er is zelfs sprake van een tournee!

YES: Selena Gomez gaat nieuwe muziek uitbrengen

Annelies Hart

Goed nieuws voor alle fans van Selena Gomez. De artieste nam even een pauze van haar muziekcarrière om zich te focussen op acteren en haar beautymerk Rare Beauty, maar laat nu weten dat ze opnieuw in de studio is.

We hebben Selena Gomez de laatste tijd vooral op het kleine scherm gezien. De 29-jarige artieste speelde namelijk een hoofdrol in ‘Only Murders in the Building’, de serie op Disney+ waarvan weldra een tweede seizoen uitkomt, en in haar eigen kookshow ‘Selena + Chef’.

Het is een jaar geleden dat we op muzikaal vlak nog iets van de artieste hebben gehoord, toen ze haar Spaanstalige EP ‘Revelación’ uitbracht. In een recent interview onthulde Gomez dat ze momenteel in Los Angeles nieuwe muziek aan het opnemen is en werkt aan een gloednieuw album.

Hinten naar een tournee

‘Ik ben net klaar met seizoen 4 van mijn kookprogramma en ik ben nu in LA om aan mijn album te werken’, legde Selena uit tijdens . Hoewel ze niet precies bevestigde wanneer fans nieuwe muziek kunnen verwachten, hintte ze wel naar een tournee. ‘Ik sta voor de volle 1000 % open voor een tour, maar ik heb natuurlijk verplichtingen en dingen die ik wil doen. Die tournee komt er dus als de tijd rijp is.’

Over het album zelf wilde de artieste nog niet veel lossen, alleen dat het een paar krachtige tracks worden die persoonlijk veel voor haar betekenen. ‘Dit project is echt een eerbetoon aan mijn roots’, aldus Selena.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '