Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Florence + the Machine en co zullen een dagje vroeger het beste van zichzelf laten zien op drie podia.

Rock Werchter Encore gaat niet door waardoor TW Classic XL-versie wordt

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Nu de pandemie zo goed als voorbij is, schieten de nieuwe festivals als paddenstoelen uit de grond. Helaas is er daardoor een overaanbod, waardoor Rock Werchter Encore geschrapt wordt. In de plaats daarvan wordt TW Classic een XL-versie zodat je al je favo artiesten wél nog aan het werk kan zien een dagje vroeger.

De organisatie van Rock Werchter maakte begin april bekend dat er een extra dagfestival Rock Werchter Encore wordt georganiseerd. Er stond een klepper als headliner op de affiche, namelijk Florence + the Machine. Deze festiviteiten zouden doorgaan op zondag 26 juni in het Festivalpark, enkele dagen voor het grote festival er plaatsvindt.

Drie podia

Helaas is er slecht en goed nieuws voor wie reeds een ticketje bemachtigde voor Rock Werchter Encore. We zullen beginnen met het slechte nieuws: het festival wordt geannuleerd. De organisatie liet weten dat de oorzaak daarvan ‘een slechte timing’ is. Het goede nieuws is dat je je favoriete artiesten van Rock Werchter Encore plús nog een heleboel andere performers op een andere dag aan het werk kan zien, namelijk op zaterdag 25 juni op TW Classic. De organisatie smijt de line-up van deze twee festivals namelijk samen waardoor het een XL-versie wordt.

Je kan op TW Classic naast Nick Cave, Placebo, The Smile, Courtney Barnett, Sleaford Mods and Whispering Sons, dus nu ook Florence + the Machine, The Kid Laroi, The Specials, Zwangere Guy, Intergalactic Lovers, Sky Ferreira, Noordkaap, AG Club en Sylvie Kreusch het beste van zichzelf zien geven op drie verschillende podia.

Wie dus tickets heeft voor Rock Werchter Encore krijgt sowieso toegang tot TW Classic op 25 juni. Als je helaas al plannen hebt die zaterdag, krijg je je geld terug via Ticketmaster. Er zijn trouwens op diezelfde site nog kaartjes te koop voor deze XL-versie van TW Classic.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '