Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Archie lijkt als twee druppels water op zijn papa met zijn rode haartjes.

Prins Harry en Meghan Markle delen eerste foto van dochtertje Lilibet op jaarlijkse kerstkaart

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Prins Harry en Meghan Markle verwelkomden zo’n half jaar geleden hun tweede kleine spruit: Lilibet. We moesten tot nu wachten om een glimp op te vangen van het meisje. Het gezinnetje deelt namelijk een supermooie kerstkaart waar de liefde vanaf spat.

Je hebt ongetwijfeld al verschillende kerstkaartjes op je kast of op de schouw prijken. Dat van prins Harry en Meghan Markle staat er hoogstwaarschijnlijk niet tussen, maar gelukkig kunnen we het je wel virtueel meegeven. De foto die erop blinkt, is namelijk een primeurtje, want royaltyfans krijgen voor het eerst Lilibet te zien.

Grote glimlach

Het kleintje werd begin juli geboren in Californië waar de hertog en hertogin van Sussex sinds begin 2020 wonen. Die verhuis naar Amerika gebeurde nadat ze afstand deden van hun koninklijke titels omdat ze een onafhankelijker leven wilden en niet elke dag in de Britse roddelpers zouden verschijnen. Daarom kregen we Lilibet dus ook niet eerder te zien. Het gezinnetje vond ondertussen goed hun draai op het andere continent. ‘Het weer is fantastisch en we zijn hier heel gelukkig’, vertelde Meghan in november toen ze te gast was in ‘The Ellen DeGeneres Show’.

De foto is genomen door de bevriende fotograaf Alexi Lubomirski, die eerder ook de iconische verlovingsfoto en huwelijksfoto’s nam. We zien hoe prins Harry liefdevol Archie – die de rode haren van zijn papa erfde! – vastneemt op zijn schoot terwijl hij met een grote glimlach naar zijn dochtertje Lilibet kijkt, die Meghan in de lucht houdt. Wat onmiddellijk opvalt is dat ze alle vier stralen, de liefde spat echt van de foto af!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gezinnetje

Volgens Britse media zouden Harry en Meghan deze kaart naar familie en vrienden verstuurd hebben met daarop het tekstje: ‘Dit jaar, 2021, verwelkomden wij onze dochter, Lilibet, op deze wereld. Archie maakte van ons “mama” en “papa”, en Lili maakte van ons een gezin.‘ Het koppel toonde zoals we het kennen ook hun goed hart en schreef dat het donaties stortte aan verschillende organisaties.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In de Amerikaanse talkshow vertelde Meghan nog wat meer over de kleine Lilibet en het leven als mama van twee. ‘Ze slaapt goed, maar ze begint tandjes te krijgen… Elke mama weet dat, hoe voorbeeldig haar kinderen ook zijn, dat een helse periode is’, aldus Meghan. ‘Iemand vertelde ons ooit dat één kind hebben als een hobby is, maar dat je als je twee kinderen hebt pas écht weet wat opvoeden is. En dat is ook zo.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '