Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Show versus reality', aldus de presentatrice die 6,5 maanden ver is.

Kat Kerkhofs (33) toont bolle babybuikje op Instagram

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Kat Kerkhofs (33) is zwanger is van haar allereerste kindje samen met Dries Mertens. Op Instagram toont ze voor het eerst trots haar bolle babybuikje.

Kat Kerkhofs (33) presenteert momenteel elke zaterdagavond het populaire programma ‘Dancing with the Stars‘ en de komende twee weken staat ze in de kerstspecial ‘Dancing with the Stars: Merry Christmas’ zélf op de dansvloer aan de zijde van Simone. Dat alles terwijl ze zwanger is van haar allereerste kindje.

Show versus reality

Elke show opnieuw ziet ze er fantastisch uit en straalt ze zelfs nog meer dan de fonkelende glitterjurken die ze aanheeft. Op Instagram toont ze voor het eerst trots haar bolle babybuikje en dat doet ze uiteraard op haar eigen manier: met een goeie dosis humor.

Ze toont een ‘Instagram versus reality’ of in haar geval ‘show versus reality’. Ze toont daarbij twee foto’s in de sprankelende groene paillettenjurk van afgelopen zaterdag én een foto waarop ze toont wat ze eigenlijk ónder die jurk draagt: een meegroei-bh. Dus iets minder glamorous dan wat we op tv te zien krijgen. In de hashtags vermeldt ze nog even dat ze 6,5 maanden ver is.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De reacties zijn superpositief. Andere mama’s en vrouwen zijn blij dat ze ook die kant laat zien. ‘Mooi’, reageert Lize Feryn, ‘Je straalt’, schrijft Kelly Pfaff en Julie Vermeire typt enkele smileys met hartjesogen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '