Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty - Laure Van Hijfte voor Flair

Dat liet de filmregisseur zonet weten op Instagram.

Adil El Arbi (33) stapt in huwelijksbootje met grote liefde Loubna

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Een nieuw Hollywoodproject dat van start gaat, de Play4-serie ‘Grond’ die warm onthaald wordt... Het gaat Adil (33) duidelijk voor de wind. Vandaag is het echter op relationeel vlak groot feest, want de regisseur trouwde zonet met zijn grote liefde Loubna.

‘Ik ben zojuist getrouwd met de liefde van mijn leven’, schrijft El Arbi op Instagram. De regisseur postte daarbij een foto met zijn vrouw Loubna. Zij werkt als researcher en journalist bij de redactie van Rudi Vranckx en vertelde vorig jaar in Flair nog hoe ze vrouwen uit conflictgebieden een stem probeert te geven.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De tortelduifjes zouden naar verluid elkaar het jawoord gegeven hebben in het districtshuis van Hoboken en dat in het bijzijn van de Antwerpse burgemeester Bart De Wever. Die laatste was dan ook gastspreker op de plechtigheid.

Verloving

Wanneer Adil zijn soulmate precies ten huwelijk vroeg, is niet geweten. Wel plaatste Loubna begin deze maand nog een paar foto’s van haar vrijgezellenfeestje op haar Instagrampagina. Dat werd door haar vriendinnen groots aangepakt met een witte limousine, ballonnen, verrukkelijke dessertjes en hartverwarmende polaroids.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '