Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Matthias Nareyek via Getty Images

Het is het tweede Hollywoodproject van het Belgisch duo, na 'Bad Boys for Life'.

Adil en Bilall gestart met opnames ‘Batgirl’

Annelies Hart

In mei werd bekendgemaakt dat Adil El Arbi (33) en Bilall Fallah (35)  zich aan een nieuw Hollywoodproject zouden wagen. Het regisseursduo sloeg de handen in elkaar met Warner Bros. om de nieuwe ‘Batgirl’-film te maken. Adil El Arbi liet op Instagram weten dat de opnames gestart zijn.

Bijna twee jaar na hun Hollywooddebuut met ‘Bad Boys for Life’ starten Adil El Arbi en Bilall Fallah aan de opnames van hun gloednieuwe project: ‘Batgirl’. Daarvoor gaan ze in zee met Warner Bros. Studios, waar ze het DC Comics-universum induiken.

‘Batgirl’ gaat over Barbara Gordon, de schijnbaar doodgewone dochter van politie-commissaris Jim Gordon. Maar Barbara vecht net als haar vader graag tegen slechteriken en doet dat verkleed als haar alter ego, Batgirl. De hoofdrol is weggelegd voor Leslie Grace, die ook te zien was in de recente musicalfilm ‘In the Heights’. J.K. Simmons kruipt in de rol van haar vader.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Ms. Marvel’

Het is niet de eerste keer dat Adil en Bilall zich aan een superheldenverhaal wagen, want eerder dit jaar maakten ze al kennis met het Marvel-universum. Het duo regisseerde namelijk enkele afleveringen van de serie ‘Ms. Marvel’.

‘Batgirl’ zou er wel eens vroeger kunnen zijn dan verwacht, want de film zou al in 2022 op HBO Max moeten verschijnen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '