Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Het vervolg op de familiefilm is al héél binnenkort te zien.

Met de trailer van ‘De Familie Claus 2’ kom je helemaal in de kerststemming

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Kerstmis is pas binnen een kleine maand, maar wij zijn er al helemaal klaar voor. En Netflix duidelijk ook! De officiële trailer voor ‘De Familie Claus 2’ werd de wereld ingestuurd.

We kunnen het er allemaal over eens zijn: Kerstmis kan niet vroeg genoeg komen dit jaar. Met dit barre weer en de negatieve nieuwsberichten hebben we nood aan positiviteit en gezelligheid. De meesten hebben hun kerstboom al gezet. En ook Netflix is al helemaal in de kerststemming, want de streamingdienst loste de trailer voor ‘De Familie Claus 2’.

Andere missie

In het vervolg op ‘De Familie Claus’ heeft Jules na de dood van zijn vader eindelijk weer van Kerstmis leren houden. En maar goed ook, want de bedoeling is dat hij ooit de fakkel overneemt van opa Claus. Samen staan ze een week voor Kerstmis paraat om alle pakjes rond te brengen. Maar wanneer Jules een brief krijgt van Marie die vraagt om haar ouders weer bij elkaar te brengen, gaat de Kerstman in spe op een hele andere missie.

‘De Familie Claus 2’ is vanaf 7 december te zien op Netflix. De hoofdcast met onder anderen Mo Bakker, Jan Decleir, Josje Huisman, Sien Eggers en Stefaan Degand, wordt aangevuld met namen zoals ‘Thuis’-actrice Lauren Müller, Kürt Rogiers en Sieg De Doncker.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '