Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De derde (en laatste?) film uit de reeks heet 'Magic Mike's Last Dance'.

Channing Tatum werkt aan nieuwe ‘Magic Mike’-film

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Kerstmis komt vroeg dit jaar! Channing Tatum maakt op zijn Instagrampagina bekend dat hij volop bezig is aan een derde ‘Magic Mike’-film, meer bepaald ‘Magic Mike’s Last Dance’.

Channing Tatum als mannelijke stripper, we moeten eerlijk toegeven dat we nog niet veel beters hebben gezien op het grote en kleine scherm. Wie deze mening deelt, zal vast en zeker een gat in de lucht springen bij het zien van de laatste post van de acteur. Hij verklapt namelijk dat hij volop bezig is aan een derde ‘Magic Mike’-film!

Einde?

In 2012 maakten we voor het eerst kennis met Mike en zijn halfnaakte, gespierde vrienden in ‘Magic Mike’. De film was een gigantisch groot succes en sindsdien worden we wild als we ‘Pony’ op de dansvloer horen. Het vervolg ‘Magic Mike XXL’ kwam in 2015 uit en was naar onze bescheiden mening iets minder goed. Maar natuurlijk bekeken we die film ondertussen ook al zo’n viertal keer, want hallo Channing Tatum en Joe Manganiello in bloot bovenlijf!

Wie dacht dat de mannen hun spannende broeken en nog spannendere onderbroekjes voorgoed in de kast opbergden, heeft het mis! Er komt een derde film en die zal ‘Magic Mike’s Last Dance’ heten. De titel doet wel vermoeden dat dit het einde betekent van Mikes stripperscarrière.

Dans, drama, romantiek en humor

Channing werkt voor deze Warner Bros.-film opnieuw samen met regisseur Steven Soderbergh en schrijver Reid Carolin. ‘Magic Mike’s Last Dance’ zou exclusief op HBO Max verschijnen, dus hopelijk haalt Streamz ‘m niet lang daarna naar ons land. ‘We zijn dolenthousiast dat we opnieuw kunnen samenwerken met Channing, Steven en hun team om de heerlijke combinatie van dans, drama, romantiek en humor van “Magic Mike” terug te brengen’, zegt Toby Emmerich van Warner Bros. Pictures in Deadline.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De regisseur was zo onder de indruk van de liveshows die Channing en Reid de laatste jaren maakten over ‘Magic Mike’ dat hij het onmiddellijk zag zitten om een derde film te produceren. Ook Channing is ontzettend blij dat hij nog een (laatste?) keer in de huid mag kruipen van Mike Lane. ‘Er zijn geen woorden voor hoe enthousiast ik ben’, aldus de acteur aan Deadline.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '