Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Universal Pictures

Een helikopter zet de achtervolging in op een Tyrannosaurus Rex die afstevent op een gezellige openluchtcinema.

ZIEN: Universal Pictures lost proloog van ‘Jurassic World Dominion’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We moeten nog even geduld hebben voor we ‘Jurassic World Dominion’ in de bioscoop kunnen zien. Gelukkig beloont Universal Pictures ons geduld door een proloog te lossen die toont wat we mogen verwachten van de nieuwe film.

Jurassic World Dominion‘ speelt pas volgende zomer in de bioscoopzalen. We moeten dus nog een dik half jaar wachten op het vervolg op ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ dat in 2018 uitkwam. Gelukkig licht Universal Pictures al een tipje van de sluier.

Toen en nu

Het loste nog geen trailer, maar wel een proloog. Dat wil zeggen dat de video van zo’n vijf minuten geen teasers bevat uit ‘Jurassic World Dominion’, maar het begin schetst van de nieuwe film. Terwijl de zon opkomt, zie je in een eerste scène hoe dinosaurussen 65 miljoen jaar geleden rustig baden, wat rondvliegen, voor hun jongen zorgen of een robbertje vechten. Ze hadden de wereld voor zich, want er bestonden nog geen mensen. Er worden trouwens enkele nieuwe soorten getoond die we nog nooit eerder in een ‘Jurassic World’-film zagen.

In een tweede scène bevinden we ons terug in het heden en zet een helikopter de achtervolging in op een Tyrannosaurus Rex die afstevent op een gezellige openluchtcinema. Mensen lopen in paniek weg en auto’s vliegen aan de kant terwijl een nietsvermoedend koppeltje vrolijk verder blijft kussen in hun auto. To be continued staat er vervolgens te lezen.

Bewoonde wereld

In ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ zagen we op het einde hoe het eiland waarop de dino’s leefden, werd vernietigd en hoe sommigen erin slaagden te ontsnappen. Het lijkt erop dat ze hun weg naar de bewoonde wereld gevonden hebben. We krijgen dus een goed beeld van wat we in deze nieuwe film mogen verwachten.

De hoofdrollen in ‘Jurassic World Dominion’ zijn opnieuw weggelegd voor Chris Pratt (Owen) en Bryce Dalles Howard (Claire). Verder zien we ook Jeff Goldblum (Ian) en zelfs Sam Neill en Laura Dern uit ‘Jurassic Park’ terug op het grote scherm. Ook talent van eigen bodem zal te zien zijn in deze prent, want niemand minder dan Dimitri Vegas wist een rolletje te scoren. Wie hij precies vertolkt, is nog niet bekend.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '