Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MGM Studios

'Het maken van deze film was een van de zotste avonturen van mijn leven.'

TRAILER: Channing Tatum regisseert en speelt zelf de hoofdrol in ‘Dog’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

‘Dog’ heeft alles om een blockbuster te worden: een razend knappe hoofdrolspeler (hallo, Channing Tatum!), een schattige hond én een grappig/ontroerend verhaal. Channing speelt trouwens niet enkel de hoofdrol, hij regisseerde de film ook zelf.

Dog‘ is het regiedebuut van Channing Tatum. De acteur die voor altijd in ons geheugen gegrift staat als Magic Mike uit de gelijknamige sexy film. Hoewel hij voor de eerste keer achter de schermen stond, schittert hij tegelijkertijd ook in de hoofdrol van de prent.

Badscène

Het verhaal gaat over een ex-soldaat die de taak krijgt om een hond genaamd Lulu naar de begrafenis te brengen van haar baasje dat stierf tijdens zijn legerdienst. Wat een simpele taak lijkt, loopt toch niet zo vlotjes, want Lulu is onhandelbaar. Zo valt ze Channing en zijn autozetels aan.

Maar naargelang hun tocht vordert, leert Channing het verleden van Lulu kennen en groeien de twee toch naar elkaar toe. Zo nemen ze zelfs samen een bad. Dat is nu al de scène waar wij het meest naar uitkijken!

Zot avontuur

Channing schreef de film trouwens met een oude bekende: Reid Carolin. Dat is de man die het script voor ‘Magic Mike’ bedacht. ‘Het maken van deze film was een van de zotste avonturen van mijn leven’, zegt de acteur op Instagram. ‘Als je ervan geniet om mij gebeten te zien worden door een hond, dan zal dit een heel bevredigende en grappige film voor je zijn.’

MGM dat de film uitbrengt, lost nu de officiële trailer van ‘Dog’. De film komt in februari 2022 uit in de Amerikaanse bioscoopzalen. Wij hopen dat de prent ook bij ons te zien zal zijn!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer kijktips:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '