Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Bedankt om striemen te normaliseren en mijn zelfbeeld te boosten', klinkt het in de reacties.

Topmodel Ashley Graham (34) pronkt opnieuw met zwangerschapsstriemen op Instagram

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Mocht je nog een reden zoeken om Ashley Graham te volgen: je hebt ze nu gevonden. Het topmodel draagt bodypositivity op Instagram al langer hoog in het vaandel, en bevestigt dat nu nog maar eens met een prachtig kiekje van haar bolle babybuik, inclusief striemen.

Ashley Graham streeft er al jaren naar om alle schoonheidsidealen overboord te gooien en brengt dan ook maar wat graag haar perfecte imperfecties in beeld. Toen ze drie jaar geleden voor het eerst zwanger was, deelde ze op Instagram met de caption ‘Mijn lichaam is nog steeds hetzelfde, maar dan een beetje anders’ ook al eens een doodeerlijke foto van haar zwangerschapsstriemen. En dat doet het hoogzwangere model nu gewoon nog eens opnieuw. Fantastisch!

Zelfbeeld boosten

Eerder dit jaar kondigde ze met een tedere video aan dat zij aan haar man Justin Ervin in verwachting zijn van een tweeling. Hun zoontje Isaac krijgt er binnenkort twee broertjes bij, want in diezelfde video maakte het model meteen het geslacht van de twee kindjes bekend. Ashley’s buik is sinds die video mooi gegroeid, en daar pronkt ze nu maar wat graag mee op Instagram. ‘Justin zegt dat mijn striemen op een levensboom lijken’, schrijft ze bij het prachtige kiekje.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel wat fans beamen in de comments wat haar man zegt: Ashley’s lichaam ziet er gewoonweg prachtig uit. ‘Hij heeft het bij het rechte eind. Wat een goddelijke schoonheid’, schrijft iemand. Nog iemand anders typt ‘Het vrouwelijke lichaam is een wonder’, en ‘Bedankt om striemen te normaliseren en mijn zelfbeeld te boosten, klinkt het nog. De post werd sinds ze hem vorige week deelde al meer dan 1,3 miljoen (!) keer geliket.

Een tijdje geleden gaf het model in een interview met Entertainment Tonight eerlijk toe dat haar tweede zwangerschap een pak moeizamer verloopt dan haar eerste. ‘Ik ben kapot. Ik loop ook nog de hele tijd achter een peuter aan’, vertelde ze toen. Wanneer hun zoontjes precies op de wereld verwacht worden verklapten Ashley en Justin nog niet.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '