Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Het model maakte in juli al bekend dat ze zwanger is, maar nu komt ze met nog een verrassing.

Ashley Graham deelt video van eerste echo: ‘Is dat een tweeling?’

Ashley Graham (33) is niet alleen zwanger van haar tweede kindje, maar ook van haar derde. Op Instagram deelde ze een video van het moment waarop zij en haar man Justin ontdekken dat ze een tweeling verwachten. Het geslacht van de baby’s zorgt voor nerveuze lachjes bij de ouders.
Begin 2020 beviel bodypositivity-activiste Ashley Graham van haar eerste zoontje Isaac. In juli van dit jaar kondigde ze haar tweede zwangerschap aan met een mooie foto van haar ronde buikje. Nu laat Graham weten dat ze binnenkort bevalt van niet één maar twee baby’s. Twee zoontjes dan nog wel. ‘Dat is een penis!’, klinkt het in de video van de eerste echo die het model deelde op Instagram. ‘En is dat een meisje?’, vervolgt ze hoopvol. Wanneer bevestigd wordt dat de tweede baby ook een zoontje is, veert Ashley recht. ‘We gaan drie jongens hebben’, lacht ze nerveus.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een tijdje geleden vertelde Graham in een interview met Entertainment Tonight dat ze tijdens deze zwangerschap veel vermoeider is dan de vorige keer. ‘Ik ben kapot. Ik loop ook nog de hele tijd achter een peuter aan’, klonk het. Met dubbel zoveel gewicht in haar buik, kan dat niet verbazen. Het model is deze keer wel relaxter. ‘Voor de geboorte van Isaac heb ik zo veel voorbereidingen getroffen, ik was misschien zelfs té voorbereid’, vertelt ze. ‘Deze keer ga ik het niet zo overdenken.’ Graham verklapte niet wanneer haar zoontjes verwacht worden.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '