Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Ze poseert op Instagram met een diamanten ring om haar vinger.

Lindsay Lohan is voor de tweede keer verloofd: ‘Hij is mijn liefde, mijn leven, mijn toekomst’

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Amerikaanse actrice Lindsay Lohan (35) is sinds kort verloofd met mysterieuze businessman Bader Shammar (34). Dat nieuws kondigde Lohan gisteren zelf aan met vier schattige foto’s op Instagram.

‘Mean Girls’-actrice Lindsay Lohan heeft de liefde gevonden in Dubai, waar ze al zeven jaar woont. Lindsay en zakenman Bader Shammar vormen al twee jaar een koppel en stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Over hun relatie communiceren ze amper, en ook weten we niet veel over de man in kwestie; zijn Instagrampagina zit achter slot en grendel.

Tweede verloving

Dit is niet de eerste verloving voor Lindsay Lohan. Ze stapte enkele jaren geleden bijna in het huwelijksbootje met Russische miljonair Egor Tarabasov. Het turbulente koppel ging in 2016 uit elkaar nadat Lohan had toegegeven dat ze zich onveilig voelde bij hem. Zo werden er beelden gemaakt van hoe Egor haar gewelddadig vastpakte in Mykonos, en moest de politie binnenvallen nadat hij haar gestikt zou hebben.

Nieuwe start

In 2019 vond ze uiteindelijk haar prins op het witte paard, Shammar. Zondag deelde Lohan vier ontzettend schattige foto’s op Instagram waarmee ze de kersverse verloving aankondigde. ‘Mijn liefde. Mijn leven. Mijn familie. Mijn toekomst‘, staat er in het onderschrift. Ze poseert al knuffelend met haar nieuwe liefde én met een diamanten ring om de vinger. Zal het huwelijk dit keer wel doorgaan?

Hopelijk krijgen we binnenkort wat meer van haar verloofde en het geplande huwelijk te zien. Intussen kunnen we weer uitkijken naar Lindsay Lohans acteerwerk, want ze heeft de hoofdrol te pakken in een nog onbekende kerstfilm op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '