Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De comedyspecial 'Jonas Brothers Family Roast' is nu te zien op Netflix.

Sophie Turner roast Joe Jonas over zijn kuisheidsring: ‘Hij probeerde een match te vinden, maar de vinger paste mij’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De comedyspecial ‘Jonas Brothers Family Roast’ is sinds 23 november te zien op Netflix. Daarin worden heel wat steken uitgedeeld, maar vooral de roast van Sophie Turner zal blijven hangen. Die ging over de befaamde kuisheidsring van Joe Jonas.

Zowel Joe, Kevin als Nick Jonas droegen toen ze jonger waren kuisheidsringen om te tonen dat ze geen seks zouden hebben voor het huwelijk. Over die zogenaamde purity rings had Sophie Turner, die inmiddels de vrouw is van Joe, iets te zeggen in de ‘Jonas Brothers Family Roast’.

‘Nee, de ringen waren geen goed idee. Ja, bij wijze van gebaar zijn ze lachwekkend en tenenkrullend suf. Maar onthoud, dit was meer dan een gebaar. Dit ging over geloof. Dit ging over het principe. Dit ging over het innemen van een standpunt en een voorbeeld geven’, legt Sophie uit.

Ze gaat verder Joe Jonas zijn vingers niet alleen in ‘stomme metalen ringen’ stak. ‘Hij stak zijn vingers in tegenspelers, actrices en zelfs een supermodel of twee.

Assepoester

Ze sluit haar roast over de kuisheidsringen – en dit deel is niet meer in onderstaande video te zien – af met: ‘Eerlijk gezegd was Joe met zijn kuisheidsring een moderne Assepoester. Joe probeerde een paar keer een match te vinden voor zijn kuisheidsring, maar uiteindelijk paste de vinger mij. En net zoals Assepoester hadden de meisjes die hij achterna zat een contract bij Disney.’

Verder breekt ze ook nog ‘Camp Rock 2’ en laat ze Joe weten dat hij niet moet opblijven, want ‘Pete Davidson heeft haar zijn nummer gegeven.’ Sophie Turners moment to shine is te zien vanaf minuut 51:50.

Zin in meer hilarische roasts? ‘Jonas Brothers Family Roast’ is nu te streamen op Netflix!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '