Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Ook speciale gasten zoals Pete Davidson, Niall Horan en John Legend zijn van de partij.

Jonas Brothers komen met een comedyspecial naar Netflix

Ysaline Pollet

Of je nu vroeger fan was van de Jonas Brothers of niet: een comedyspecial waarin broers elkaar roasten is toch iets wat iedereen wil zien? Goed nieuws, want Netflix komt net met zo’n concept!

We gaven je al een uitgebreid overzicht van welke leuke films en series wij op Netflix gaan kijken in november. Nu kan er nog een titel aan ons kijklijstje toegevoegd worden: ‘Jonas Brothers Family Roast’.

De comedyspecial van Netflix wordt in onderstaande video aangekondigd door Nick, Joe en Kevin Jonas. ‘We doen een “Jonas Brothers Family Roast”. Het is een unieke comedyspecial die de universele waarheid viert dat niemand onder je huid kan kruipen zoals je familie dat kan doen’, aldus Nick. We zullen de broers dus op een andere manier zien, volgens Kevin aan de hand van ‘sketches, liedjes en spelletjes’. Ondertussen weet Joe niets anders uit te brengen dan ‘roasted’.

Speciale gasten

En wie toch niet per se voor de Jonas Brothers wil kijken, doet dat misschien wel voor de speciale gasten. Pete Davidson, Niall Horan en John Legend zijn onder anderen van de partij. De host van dienst is acteur en comediant Kenan Thompson.

‘Jonas Brother Family Roast’ is vanaf 23 november te zien op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '