Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Oeps!

TikTokker spot hilarische fout in een aflevering van het derde seizoen van ‘You’

Herlinde Matthys

Het derde seizoen van ‘You’ staat sinds half oktober op Netflix. Een aandachtige kijker merkte een hilarisch foutje op in een van de afleveringen en deelde haar vondst op TikTok.

Het derde seizoen van ‘You‘ is superspannend! We zitten dan ook meestal op het puntje van onze zetel naar elke aflevering te kijken waardoor er in al die commotie ons al eens een detail durft te ontglippen. TikTokker @Annabellleryan daarentegen spotte met haar arendsoog in een van de afleveringen een hilarische fout.

Random man

Het gaat om een scène waarin Love naar Joe sms’t. Als kijker kan je dat berichtverkeer meelezen omdat een screenshot van het gesprek in beeld wordt gebracht. Naast het tekstballonnetje staat meestal een foto van de persoon met wie je stuurt, maar dat liep hier volledig mis.

Als je van ver kijkt, zou je inderdaad kunnen denken dat het om Joe gaat. Maar Annabelle zoomde in op de foto en het blijkt dat dit helemaal niet Joe is, maar een foto van een random man. ‘Ben ik mijn verstand aan het verliezen’, schreef de TikTokker bij de video. ‘Wie is dat?’

@annabellleryan

IM LOSING MY MIND????WHO IS THAT?????? ITS JOEY SILVERBERG ##You ##youseason3 ##joegoldberg

♬ original sound – Annabelle

Joe Goldberg van Wish

De reacties op deze grappige fout zijn al even hilarisch. ‘Wanneer je Joe Goldberg bestelt via Wish’, schrijft iemand. ‘Dit is zelfs niet Joe Bronzeberg’, typt een andere persoon. Sommigen zien Elon Musk in de foto, terwijl anderen vinden dat die onbekende man duidelijk de ogen van acteur Steve Buscemi heeft. Eén ding is zeker, het is niet Joe!

Nog meer grappige foutjes die het tv-scherm haalden:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '